MarkAble 2.4.5

Developer's description
Published by Rightword Enterprises on 24 Jun 2017

"All-in-One crea marcare fișiere iPod."

Marcată este proiectat pentru podcast-uri sau cărți audio ascultătorii care dețin un Apple iPod sau iPhone, sau care folosesc iTunes pentru a asculta astfel de cărți.

Fisiere audiobook cumparat de la iTunes Music Store sau de la Audible.com sunt "marcare" - care este, iPod (sau iTunes) amintește punctul de carte unde ai fost până la, și se reia de acolo atunci când începe să ascultăm din nou. Aceasta, desigur, este vitală.

Cu toate acestea, există multe alte surse de cărți audio. Aceste cărți pot fi într-o varietate de formate diferite, cum ar fi fișierele MP3 (de exemplu, de la podcast-uri, www.audiobooksforfree.com sau www.telltaleweekly.com), sau CD-uri audio sau benzi este posibil să fi cumpărat. Marcată îl face ușor de a combina un număr mare de piese sau fișiere individuale în câteva fișiere care vor marcaj pe iPod-ul sau iPhone-ul

Acum, are capacitatea de a insera oprește capitolul și imagini.

Requirements: .NET Framework 4.5, iTunes 11

What's new in this version: Fixed layout of German options dialog

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MarkAble on 24 Jun 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
MarkAble Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review