mp3cutter 2016j

Developer's description
Published by Abelssoft on 7 May 2018
  • Size

    14.24 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $14.90 Buy full version
  • Updated

    7 May 2018
  • Downloads

    2,097 (2 last week)

"-Mp3 de tăiere 2014 gratuit! Ușor de folosit!"

Cei mai mulți iubitori de muzică gestiona colecția lor de muzică în format digital pe hard-disc lor - ca fișiere mp3. Începând de astăzi Abelssoft prezintă noul mp3cutter ferestre instrument. Aceasta vă ajută să taie pete care scârțâie într-un fișier de muzică, care a fost convertit prost, taie tăcerea, la începutul sau la sfârșitul fișierului și de a lucra cu atenuare și efecte fade-out.

In zilele noastre, în viața de zi cu zi mulți iubitori de muzică, înregistrări de vinil și CD-uri de muzică sunt stocate în liniște în pod. In schimb, muzica digitala este ascultat aproape peste tot în casă, salvat ca fișier MP3 de pe un server central. Pornind de aici muzica pot fi copiate pe dispozitive mobile, pot fi redate pe un PC sau pot fi transmise la difuzoare.

Pentru generarea mp3, Abelssoft oferă acum și chiar gratuit nou-nouț mp3cutter app pentru a edita cu ușurință fișiere mp3. MP3-cutter 2014 încarcă un fișier mp3 și afișează muzica salvată într-o structură de val, și nu este doar posibil, pentru a asculta fișierul mp3, dar pentru ao edita cu ușurință prea.

Utilizatorul poate selecta anumite zone cu un clic de mouse în formă de undă și să le taie. Este ușor de a elimina un intro enervant precum și zgomotul static sau câteva secunde de liniște la începutul sau la sfârșitul unui cântec. Mai mult, puteți dispărea cu ușurință sau să se estompeze din părți.

Rezultatul individuale mp3-operare pot fi salvate ca un nou fișier MP3 folosind butonul de export.

Mp3-cutter este compatibil cu Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 și 10. Toate versiunile pe 32 de biți și pe 64 de biți sunt suportate. Software-ul poate fi utilizat gratuit. Pentru utilizare continuă, dezvoltatorii solicita cu amabilitate un sfat mic de 14,90 pentru care clientul primește, de asemenea, software-ul, plus mp3cutter - fara cererea de un sfat. De asemenea, ca o caracteristică suplimentară, cu plus-versiunea în două fișiere MP3 se pot uni pentru un singur fișier.

Requirements: .NET 4.0 Framework

What's new in this version: NEW in 2016: Volume control and adjusting sample rates for clean playback, Windows 10 Support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested mp3cutter on 7 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
mp3cutter Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review