download3k.com logo
Home | Advertise | Submit | Top | Contact | Help | Share
Google Search:
Home Desktop Ceasuri şi Alarme Computer Alarm Clock 2.13

Computer Alarm Clock 2.13

Details
View: screenshot
Size: 0.77 MB
License: Shareware
OS: Windows
Price: $19.95 - Buy full version
Publisher: Think.Art Computing
Date added: 18 Jun 2005
Date updated: 15 Feb 2014
Total Downloads: 7,469
Downloads - Last Week: 1
Computer Alarm Clock 2.13 Publisher's description

Cu acest software ceas deșteptător calculator, puteți da-te memento-uri de evenimente importante care au loc pe tot parcursul zilei, sau se trezesc / adormi de a asculta muzica preferată. Este un ceas cu alarmă, care este construit în PC-ul personal și este complet personalizabil pentru gusturile tale.

Pentru fiecare alarmă, puteți seta alarma de frecvență de oră, zilnic, săptămânal, lunar, anual, sau o anumită zi, și de a scrie un mesaj de reamintire. Puteți folosi un sunet de alarma presetate, cum ar fi Rooster, cuc, usa ... sau pentru a edita o listă de redare pentru o alarmă, se adaugă MP3, WMA, WAV fișiere audio, MPEG, AVI video în lista de redare.

Există multe caracteristici suplimentare fac din acest ceas cu alarmă cu mult mai practic decât una tradițională. De exemplu, puteți seta alarma pentru a activa numai de luni până vineri și vă va oferi o șansă de a dormi la sfârșit de săptămână. Există, de asemenea, o trezire blând până facilitate care vă permite să se trezească lent (Adormi) de sunetul alarmei devine treptat mai tare sau mai mici, în loc să fie trase treaz de bâzâitul puternic de alarmă tradiționale. În caz contrar, cu volum fade out funcție, puteți, de asemenea adormi de a asculta muzica preferată. La sfârșitul anului, funcție de amânare este disponibil acum!

Vă veți simți mult mai bine, atunci când se reamintească de a asculta muzica preferată sau video clipul și, de asemenea, simt încrezător în ceea ce trebuie făcut! Acest ceas cu alarmă va stabili cu siguranta starea de spirit pentru zilele tale!

Requirements: Sound Card

What's new in this version: Fixed some bugs.


Rating: (1 votes)
Download Computer Alarm Clock 2.13 (0.77 MB)

Buy Computer Alarm Clock's full version ($19.95)

Before downloading, clean your PC from errors! (advertising)
Antivirus information
Download3K has downloaded and tested Computer Alarm Clock on 15 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
NOD 32: Clean
Avira: Clean
Kaspersky: Clean
Complete antivirus report
Computer Alarm Clock Antivirus Report

Your email:
Friend email:
Related downloads
Computer Alarm Clock 2.13 32x32 pixels icon Computer Alarm Clock 2.13
Calculator ceas deșteptător software pentru PC.
7,469
Aquarius Soft PC Alarm Clock Pro 3.9.0.5c 32x32 pixels icon Aquarius Soft PC Alarm Clock Pro 3.9.0.5c
Simplu, elegant şi puterea de economisire ceas cu alarmă.
328
Alarm Clock 1.1 32x32 pixels icon Alarm Clock 1.1
Ceas de descărcare alarmă cu amânare pentru ferestre
293
Talking Alarm Clock 2.0 32x32 pixels icon Talking Alarm Clock 2.0
Setați memento-uri de evenimente și întâlniri.
980
Citrus Alarm Clock 2.4 32x32 pixels icon Citrus Alarm Clock 2.4
Un ceas cu alarmă pentru a vă trezi
113
Alarm Clock-7 4.02 32x32 pixels icon Alarm Clock-7 4.02
Analog de ceas cu alarmă digitale.
176
WeekUp Alarm Clock 3.1 32x32 pixels icon WeekUp Alarm Clock 3.1
Au un program săptămânal? Setați alarme dată -...
118
Daily Alarm Clock 2.0.0.0 32x32 pixels icon Daily Alarm Clock 2.0.0.0
Un ceas cu alarmă foarte util.
558
Active Alarm Clock 3.5 32x32 pixels icon Active Alarm Clock 3.5
Spune la revedere la ceasurile tava convenționale.
344
Alarm Clock Pro 9 9.6.1 32x32 pixels icon Alarm Clock Pro 9 9.6.1
iTunes ceas cu alarmă, oprire ceas, timer, etc
2,294
Join us on:
Facebook Twitter

Real Desktop Free
Real Desktop Free 32x32 pixels iconDesktop Real da obișnuită desktop viață nouă și îl transformă într-un Real Desktop. Bucurați-vă de dinamica fascinante cu extrădare grafic revoluționar de pe desktop.

Cool Timer
Cool Timer 32x32 pixels iconSoluție timer la îndemână , cu multe caracteristici interesante. Poate fi folosit ca un cronometru cuptor în modul numărătoarea inversă, un ceas cu alarma, sau un cronometru. Caracteristica unica de vizualizare prezinta trecerea timpului grafic. Set mai multe alarme cu mai multe opțiuni. Mare pentru profesori.

Wallpaper Cycler Pro
Wallpaper Cycler Pro 32x32 pixels iconGestionaţi-vă toate imagini de fundal, în mai multe categorii de nivel şi a ciclului lor. Adauga calandre, citate, note, titlurile ştiri rss, webcam-uri, efecte şi mai multe desktop-ul tau. Tag-uri pot fi folosite pentru Orientare inteligent, Foldere de căutare, ...

Hot Ice
Hot Ice 32x32 pixels iconOrbitoare animate ecran de dimensiuni fulgii de zăpadă cristaline. Frumoase culori bogate şi lumina pulsatorie. Hot Ice va tine captivat. O distragere a atenţiei frumos în fiecare zi şi un memento minunat că geometria sacră stă la baza tuturor formelor de viaţă.

Eyes Relax
Eyes Relax 32x32 pixels iconRelaxaţi-vă ochii este un mic utilitar gratuit pentru Windows care vă aminteşte despre a lua pauze atunci când se lucrează cu calculatoare. Aveţi posibilitatea să particularizaţi durata timpului de lucru si durata pauzelor. Un "Modul mamă" facilitate poate fi folosit pentru a face copii să ia breakes

Weather Clock
Weather Clock 32x32 pixels iconIa lucrurile și să nu uitați umbrela folosind acest ceas personalizabil cu ora exactă, alarme, condițiile meteorologice actuale, previziunile și skin-uri diferite.

GumNotes
GumNotes 32x32 pixels iconGumNotes este un instrument de adnotare pentru documente, site-uri web, e-mailuri, contacte, foldere şi rezervările. Cu GumNotes stai organizat şi de a gestiona activităţile cu uşurinţă. Aveţi posibilitatea să partajaţi notele la prieteni şi co-lucrătorilor din reţea sau pe internet.

Are you a software developer?
Set your program featured here!

Archive: All downloads

Copyright (c)2005-2011 Download3K.com - All rights reserved - Terms of use - Privacy Policy