Rapid Reminder Pro 2008 build 24

Rapid Reminder Pro 2008 build 24

Developer's description
Published by TiMark Software on 31 Mar 2009
  • Size

    0.00 KB
  • License

    Demo
  • OS

    Windows
  • Price

    $39.95
  • Updated

    31 Mar 2009
  • Downloads

    263 (1 last week)

"Un sistem de memento."

Rapid Reminder Pro este un software cu adevărat excelent și genial de 5 stele, care în afară de a fi un sistem de memento pentru întâlniri (cu memento-uri pop-up și vederi de zi), facturile și evenimente (zile de naștere, ocazii și zile speciale), vă va permite să păstrați persoanele de contact (cu imagini digitale, indiferent unde își au reședința pe hard disk), rețete și alte informații personale în mai multe categorii.

Va fi capabil de a găsi numere de telefon și adresa este o fracțiune de secundă, folosind Rapid Sticky Notes care leagă direct la baza de date de contacte.

Acum, înregistrarea tuturor etapelor de copii și păstrarea înregistrărilor personale și realizări este într-o clipă. Secțiune de bucate excelent cu rețetă ușor de copiator.

Puteți crea chiar și albume de fotografii digitale pentru persoanele de contact sau subiecții, unde puteți vedea cu ușurință imaginile de miniatură, individual sau prin alunecare lentă. Aveți posibilitatea să selectați ce caracteristici doriți să utilizați.

Cu adevărat excelent și caracteristică ambalate software-ul pe care noi toți avem nevoie. Acesta este, probabil, software-ul la îndemână va proprii.

Caracteristici ...

NUMIRI Acum, cu opțiuni de memento clipeste

 · Introduceți în această secțiune, fie direct la Grila sau în zona Editare toate întâlnirile, întâlniri etc Când sunt datorate vor fi afișate în această secțiune și dacă astăzi vor fi evidențiate în galben pentru vizualizare rapidă. Puteți selecta din zona Setup perioada de afișaj de exemplu, Astăzi, Săptămâna, luna, anul, etc

FACTURILE

 · Introduceți toate facturile recurente în această secțiune și va fi amintit să le plătească în conformitate cu datele scadente. Le puteți programa cu ușurință. În momentul în care acestea vor fi afișate în această secțiune și dacă astăzi vor fi evidențiate în galben pentru vizualizare rapidă. Puteți selecta din zona Setup perioada de afișaj de exemplu, Astăzi, Săptămâna, luna, anul, etc

EVENIMENTE

 · Această secțiune permite un subiect nelimitat de memento-uri de la evenimentele sportive personale, la competiții locale și naționale din liga ta, activități pentru copii, angajamentele de golf, zile de naștere, nunți, sărbători, aniversări de orice descriere. În momentul în care acestea vor fi afișate în această secțiune și dacă astăzi vor fi evidențiate în galben pentru vizualizare rapidă. Puteți selecta din zona Setup perioada de afișaj de exemplu, Astăzi, Săptămâna, luna, anul, etc

Fișier de rezervă - MENȚIUNE

 · Această caracteristică frumos vă va aminti să copie de rezervă fișierele pe computer. Acesta nu va face procesul, dar va încărca software-ul alocat pentru a face loc de muncă și se va implanta data la care ați susținut, astfel că vă va aminti data viitoare. Nu va fi nici o scuza de ce nu v-ați susținut de rezervă ale fișierelor importante

ÎNREGISTRARE ASSET sau INVENTAR

 · Acest lucru de uz casnic sau de afaceri Inventarul vă va permite să introduceți detaliile, inclusiv numerele de serie din cele mai importante efecte casa sau biroul dumneavoastra. Imprima lista dvs. și sigure și în cazul în care aveți nevoie pentru a oferi detalii la o societate de asigurare și / sau de poliție, atunci acestea pot fi în măsură să recupereze bunurile dumneavoastră mai devreme. O caracteristică frumos, care include imagini de active dumneavoastră.

PROFIL

 
 · Profil familia ta, prietenii, faimos sau persoane preferate. Mare pentru înregistrarea repere și realizările copiilor tăi.
Are dispoziție pentru Poze nelimitat (subtitrare inc), la alegere, cu slide show opțiune, Ideal pentru cluburi, profesori, echipe sportive și supraveghetori. Ai putea intra chiar o zi la evenimentele de zi la profilul copiilor dumneavoastră și în anii care vor veni vor aminti aceste evenimente. O configurare recent utilizator un profil de casa lor și a inclus toate informațiile corespunzătoare și numeroase imagini.

CUM SĂ

 · Această caracteristică vă permite să introduceți o sarcină sau o problema, cum ați rezolvat această sarcină, în orice subiect de la computere la îndepărtarea petelor. De fapt, nimic, la toate în cazul în care au rezolvat o problemă și ar dori să-l înregistreze de referință pentru viitor.

JURNAL

 · Această caracteristică vă permite să introduceți gândurile personale și informații. Este protejată prin parolă de două ori și nu pot fi accesate din afara Reminder Pro Rapid

PAROLE

 · Această caracteristică vă permite să introduceți toate de utilizatori si parole tale pe care le acumulează, mai ales de pe Internet. Este protejat atât în ​​interiorul cât și în afara de memento Rapid Pro parolă,

RETETE

 · Această caracteristică vă permite să introduceți rețete într-o ordine clasificate cu furnizarea de imagini și cu un ușor de citit Ingrediente și secțiunea de prelucrare. Puteți adăuga chiar ingredientele pentru caracteristica lista de cumparaturi, astfel încât să uitați obiceiul de a le cumpăra data viitoare când mergeți la cumpărături. Le puteți exporta chiar la alte ATENȚIONARE RAPID PRO utilizatori.

Lista de cumparaturi

 · Această caracteristică vă permite să vă introduceți pentru a intra în birou sau de acasă are nevoie pentru a vă reaminti să cumpere data viitoare când mergeți la cumpărături. Aceasta va adăuga în sus costurile și puteți imprima lista pentru a lua cu tine. Puteți chiar să imprimați o listă de gol a plasa pe frigider, de exemplu, astfel încât să puteți bifa cerințele dumneavoastră atunci când vă gândiți la ele. Articole din secțiunea Reteta poate fi ușor introduse în această listă făcând clic pe un buton

NOTE

 · Această caracteristică vă permite să introduceți note de referință rapidă și în viitor. Spre deosebire de Jurnalul nu este protejat prin parolă.

TO DO

 · Această caracteristică sarcină vă permite să introduceți în aceste trimiteri de cerințele de zi cu zi

CALENDARUL

 · Un ușor de citit calendar cu prevederi pentru fotografiile preferate în fiecare lună. Acesta poate fi, de asemenea, imprimate și / sau afișate în browser-ul de internet cu opțiuni pentru a imprima rezervări, facturi, evenimente și pentru a face lista. Imprimare și așezați-o copie lunar pentru referință ușoară. O caracteristică mare

CALCULATOR cu Metric de conversie

 · Un calculator standard pentru aceste calcule rapide și acum include un calculator de conversie metric. Are dispoziție pentru imaginea ta preferată.

MOVIE BIBLIOTECA

 · Această caracteristică vă permite să păstrați informații despre filmele pe care le-ați văzut, cum le evaluați cu prevederi pentru revizuire și, de asemenea, o imagine (încercați internet pentru a găsi o), chiar care le-ați împrumutat le-a.

Music Library

 · Această caracteristică vă permite să păstrați informații cu privire la muzica pe care o avea în colecția dumneavoastră și are, de asemenea, o imagine (încercați internet pentru a găsi unul) a artistului și chiar care te-au împrumutat la.

Carte de la bibliotecă

 · Această caracteristică vă permite să păstrați informațiile de colectare de carte sau cele pe care le-au analizat și citit și are, de asemenea prevederi pentru o imagine de acoperire (încercați internet pentru a găsi o), chiar care le-ați împrumutat le-a.

LISTA CHRISTMAS CARD

 · Nu uitați să trimiteți că Card de Crăciun, utilizând această caracteristică. Această listă este generat de verificarea opțiunea de felicitare de Crăciun în secțiunea Contact Informații.

Scoruri de golf

 · Păstrați o evidență a scorurilor de golf, cursurile pe care le jucat, joc parteneri, note și imagini nelimitat.

SĂNĂTATE

 · propriul planificator ta masa, ține evidența dvs. de creștere în greutate / pierderea, imagini nelimitat și note. Include, de asemenea, o bază de date pentru a înregistra toate de medicul dumneavoastră, dentist și vizite profesionale pentru întreaga familie, inclusiv motive și note -. Trăsătură excelent

CONTACT

 · Această secțiune păstrează informații de toate dvs. de contact private și de afaceri cu informații, inclusiv adrese, zile de naștere, de contacte email, categoria, numărul de urgență și lista de carduri de Crăciun identificarea și cu prevedere pentru fotografii nelimitate de contact cu o opțiune slide show. Ele pot fi clasificate în funcție de categoria de afaceri sau privat și este pe deplin imprimabile și pot fi exportate către alte Memento Rapid utilizatori Pro.
 · Acum, cu o caracteristică de imprimare plic Adresa. Desktop GRATUIT Rapid Sticky Notes nu numai stochează note, dar, de asemenea, link-uri către Contacte baza de date si gaseste numerele de telefon în timp rapid. Este chiar afișează o imagine de contact. Rapid Sticky Notes legături numai către baza de date de contact în cazul în care ați achiziționat modulul de contact. Acum include o caracteristică de imprimare rapidă.

 · de telefon și caracteristică cardurilor de adrese link-uri către baza de date de contact și puteți face un card de mic de referință rapidă a numerelor de telefon, adresa etc Păstrați-l dimensiunea unui card de credit, laminat-l și să-l in geanta sau portofel. Acum, aveți posibilitatea de a imprima chiar și în cărți de vizită selectat. Prin mutarea mouse-ul pe grilele informațiile relevante sunt afișate în caseta de vizualizare. Acest lucru este excelent pentru numerele de telefon Găsirea rapidă și adrese de ...

ALBUM FOTO

 · Puteți adăuga imagini nelimitat cu subtitrare de contact și profilul caracteristici și să-l utilizați ca un album foto. Acestea pot fi, de asemenea, vizualizate cu browser-ul web.

GARDENING

 · Păstrați toate înregistrările dvs. de grădinărit în această secțiune. Ce și când pentru a planta flori și legume. Puteți adăuga imagini nelimitat cu subtitrare.

AUTOMAT Wallpaper Changer

 · Puteți programa schimbarea automată a wallpaper ferestre cu această caracteristică excelent. Selectați ce imagini doriți să se afișeze pe un interval zilnic, săptămânal, lunar sau anual.

AUTOVEHICUL inclusiv Log Book și Cheltuieli

 · Puteți înregistra acum toate informațiile referitoare la vehicul cu motor / s și, inclusiv o cheltuială și jurnal de bord pentru fiecare vehicul și furnizarea de imagini nelimitate cu slide show. Există, de asemenea, o facilitate pentru a raporta un jurnal de bord gol pentru înregistrarea acestor kilometri parcurși în scopuri de afaceri.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Rapid Reminder Pro 2008 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review