DJ Java Decompiler 3.12.12.101

DJ Java Decompiler 3.12.12.101

Developer's description
Published by Atanas Neshkov Ltd. on 28 Feb 2024

"decompilator java grafică și editor"

DJ Java Decompiler este Windows / XP / 2003 / Vista / 7/8/10 Decompiler și dezasamblor pentru Java, care reconstituie codul sursă original din fișierele binare compilate CLASA (de exemplu applet-uri Java). DJ Java Decompiler este capabil să separe applet-uri Java complexe și binarele, producerea de cod sursă precisă. Acesta vă permite să obțineți rapid toate informațiile esențiale despre fișierele de clasă. DJ Java Decompiler este o aplicatie stand-alone pentru Windows; aceasta nu are nevoie de ce ați instalat Java! DJ Java Decompiler nu este doar Java Decompiler și dezasamblor, dar este, de asemenea, un editor Java complet echipat, utilizând interfața grafică cu utilizatorul cu sintaxa-colorare. Folosind DJ Java Decompiler este ușor. Selectați "Open" și încărcați fișierul de clasă dorit, sau pur și simplu dublu-clic pe fișierul CLASS pe care doriți să separe. DJ Java Decompiler suportă funcția drag-and-drop pentru OLE. Veți vedea codul sursă instantaneu! În butonul mouse-dreapta meniu pop-up "Windows Explorer" de asemenea, disponibile. Aveți posibilitatea să decompilarea sau Disassembler unui fișier de clasă, pe hard disk-ul calculatorului sau pe o unitate de rețea pe care aveți o conexiune la (trebuie să aveți drepturi de scriere sau doar schimba directorul de ieșire implicit pentru fișiere .jad). Nu aveți nevoie pentru a avea Java Virtual Machine sau orice alt Java SDK instalat. Dar această versiune este capabil de a compila, rula, de a crea arhive JAR și rula applet-uri în afara contextului unui browser Web atunci când este instalat JDK. Cu DJ Java Decompiler puteți decompila fișier de clasă mai mult de un java la un moment dat. "Tools" | "decompila mai multe fișiere ..." vă permite să selectați și decompila mai mult de un fișier Java compilate la un moment dat. De asemenea, această versiune permite utilizatorilor să separe părți "mort" de cod. DJ Java Decompiler este potrivit pentru a studia JAVA bytecode. Programul permite utilizatorilor să salveze, imprima, edita și compila codul java generat. Inclus Applet Tag Editor permite utilizatorilor să creeze applet-uri rapid. Hexazecimală View - arată fișierul în hexazecimal. Acest punct de vedere vă permite să examinați fișierul la cel mai scăzut nivel posibil.

Requirements: 133 MHz or faster Pentium processor, 64 MB RAM (128 MB RAM recommended).

What's new in this version: Improvement to handle BootstrapMethods attribute and the new ConstantPool Types: CONSTANT_InvokeDynamic, CONSTANT_MethodType, CONSTANT_MethodHandle. Changes in decompiler engine.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DJ Java Decompiler on 28 Feb 2024 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
DJ Java Decompiler Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (11 votes)
Very good
Your rating
Your review