HybridJava Compiler 1.09

HybridJava Compiler 1.09

Developer's description
Published by HybridServerPages Group on 9 Feb 2014
  • Size

    418.62 KB
  • License

    Freeware
  • OS

    Android, Java, Linux, Mac OS, MS-DOS, U
  • Updated

    9 Feb 2014
  • Downloads

    408 (1 last week)

"Simplu orientat componente Java Web-cadru"

Simplu server-side componente orientate alternativă MVC Java Web-cadru a JSF, Wicket, tapiserie, etc Apăsați Cadrul constă dintr-un compilator și runtime. Limba HybridJava este strict definit de o îmbinare de Java și HTML gramatica formală și semantică se extinde de-a lungul Java marcare. Compilatorul generează cod Java invocate de la un singur Servlet. Rulare este mai mică de 1000 de linii de cod Java și este furnizat ca sursă deschisă, precum și un Servlet probă. De soluții cunoscute, limba Facelets (care a înlocuit recent JSP în JSF) funcțional este cel mai aproape de HybridJava, dar acesta din urmă este mai simplu și mai puternic.

Cadrul este conceput cu o abordare minimalistă, astfel încât se evită complet, folosind de multe???? Populara???? concepte: JavaBeans, spații de nume XML, XML și configurare, în general, adnotări, expresii lingvistice etc documentația completă este mai mică de 20 de pagini tipărite. Cu toate acestea, cadrul are toate caracteristicile necesare pentru a concura cu alte cadre Java orientate spre componente.

Componentele sunt definite ca o generalizare a elementelor HTML în sensul că a utiliza o componentă este suficient doar pentru a insera tag-ul său (e) în View markup fără configurare sau codare Java. HybridJava sprijină, de asemenea componente care permit mai mult de o zonă desemnată pentru introducerea de conținut. Ca rezultat, componente pot avea un aspect de propria lor, ceea ce elimină orice nevoie de o tehnica Tiles-cum ar fi separat.

În cazul cel mai general, o componentă constă dintr-un fișier widget. Codificate în limba HybridJava (View), și o clasă Java. Componente ușoare care nu au nici un stat nu sunt prezentate doar de către fișierul widget. Și sunt compilate direct în punctul de vedere al întregii pagini. În mod normal, butoane și alte controale sunt ușoare. Cadrul atribuie automat coduri unice de identificare a cazurilor de componente, și are grijă de dispecerizare acțiunile utilizatorului la instanțe corespunzătoare.

Punerea în aplicare Java pur

Requirements: JDK 1.7

What's new in this version: Bugs fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested HybridJava Compiler on 9 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
HybridJava Compiler Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review