PerfectTablePlan 6.0.1

PerfectTablePlan 6.0.1

Developer's description
Published by Oryx Digital Ltd on 28 Nov 2019

"A crea un plan de sala de masă perfectă"

PerfectTablePlan este un mod rapid și ușor pentru a produce un plan de scaune pentru masa de recepție de nunta, petrecere sau un eveniment.

Trebuie doar să adăugați informații despre invitatii dumneavoastra (inclusiv care ar trebui să stea lângă care), decide dimensiuni si forme de tabele și faceți clic pe butonul automat de relaxare. PerfectTablePlan va atribui oaspeții să mese pentru tine. Apoi imprimați planuri, diagrame și papetărie. PerfectTablePlan poate recalcula, de asemenea, un nou plan de masă, dacă aveți anulări, economisindu-vă o mulțime de stres. Este atât de mult mai ușor decât petreci ore scriind pe biți de hârtie!

PerfectTablePlan poate importa chiar și liste de clienți din alte aplicații, cum ar fi foi de calcul și de agende, astfel încât să nu trebuie să tastați în toate informațiile de oaspeți din nou.

Requirements: Windows 7 or later

What's new in this version: Lots of new features

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PerfectTablePlan on 28 Nov 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
PerfectTablePlan Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1/5 (2 votes)
Poor
Your rating
Your review