CAD
AcceliCAD 2013 7.2.5415.0

AcceliCAD 2013 7.2.5415.0

Developer's description
Published by Autodsys, Inc on 30 Nov 2020
  • Size

    266.84 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $399 Buy full version
  • Updated

    30 Nov 2020
  • Downloads

    290 (2 last week)

"AcceliCAD, noul standard pentru software CAD"

AcceliCAD este noul standard pentru software CAD low-cost care ofera compatibilitate DWG și un set de comenzi, AutoCAD ca și interfață. Oricine a folosit AutoCAD poate învăța cu ușurință să utilizeze AcceliCAD în cel mai scurt timp, la toate.

La jumătate din costul de AutoCAD LT și 1/10 din costul de AutoCAD oferă o valoare excepțională, păstrând în continuare cele mai multe dintre caracteristicile și comenzile din software-ul mai scump. AcceliCAD® este alegerea inteligenta pentru arhitecti, ingineri, designeri - practic orice profesionist care creează sau utilizează desene CAD.

Iată de ce:

Inegalabilă DWG File Format Compatibilitate

Format AcceliCAD lui este .DWG, astfel încât atunci când deschideți un fișier DWG existent nu exista nici o conversie de fisier si nici o pierdere de date. Noi oferim compatibilitate standard in industrie, cu un set de comenzi AutoCAD, precum și de programare API, cum ar fi LISP și SDS (C API de programare AcceliCAD lui). Aceasta înseamnă că puteți ajunge la locul de muncă imediat, folosind fisierele DWG, comenzile si aplicatiile pe care va bazati.

Productivitate exceptionala

AcceliCAD ofera multe caracteristici unice de productivitate, inclusiv capacitatea de a deschide mai multe desene deodata; un desen Explorer care vă permite să revizuiască și să facă schimb de desen conținut cu drag-and-drop; și personalizarea meniurilor și barelor de instrumente - nefiind necesara programarea! Si, datorita integrarii sale ActiveX, se pot insera desenele AcceliCAD (sau o parte din ele) intr-un dosar de cerere Microsoft Office cum ar fi Word sau Excel.

Accesibilitatea

Pentru prima data, puteti cumpara un program CAD grele, care este compatibil cu formatul de fișier DWG și standard de industrie aplicațiile la prețuri mass-market. Alte caracteristici bogate, programe CAD low-cost au încercat să creeze propriul lor standard, spre deosebire de pârghie standard DWG existente. Preț scăzut AcceliCAD îl face accesibil pentru oricine care creează și utilizează fișiere .DWG.

C, LISP, VBA și Dezvoltare

Dacă aveți aplicații existente, care au fost construite folosind ADS sau biblioteci AutoLISP, aveți posibilitatea să rapid portul lor

Requirements: Vista requires the software to be run as an administrator the first time

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AcceliCAD 2013 on 12 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
AcceliCAD 2013 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review