CheatBook DataBase 2015 1.0

CheatBook DataBase 2015 1.0

Developer's description
Published by CheatBook on 13 Mar 2015
  • Size

    66.43 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows
  • Price

    $0.00
  • Updated

    13 Mar 2015
  • Downloads

    1,089 (2 last week)

"Compilării Trucuri pentru peste 22.500 Games."

CheatBook-database 2015 este un freeware "ieftin-cod tracker", care face sugestii și ieftin (pentru PC, walkthroughs, Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Sega, Nintendo 64, Nintendo DS, DVD, Gameboy Advance, Gameboy Color , N-Gage, Nintendo DS, Xbox, Xbox 360, Xbox One, iPhone, GameCube, Dreamcast, Super Nintendo, Wii U, Sony PSP), ușor accesibile dintr-o locație centrală.

Dacă sunteți un gamer pasionat și doriți câteva arme suplimentare sau trăiește pentru a supraviețui până la nivelul următor, această bază de date ieftin freeware poate veni la salvare. Care acoperă mai mult de 22.500 de jocuri, această bază de date reprezintă toate genurile și se concentrează pe ultimele versiuni.

Jocurile sunt enumerate în ordine alfabetică în fereastra din stânga. Când faceți clic pe un nume de joc, relevante ieftin este afișată într-o fereastră redactor, cu butoane convenabile care vă permit să imprimați de selecție sau de a salva modificările pe care le-ați făcut. In cele mai recente trecut mulți utilizatori ai bazei de date CheatBook- și cititorii lunare fiind publicate revista s-au trimis la noi mesaje de eroare mici și sugestii de îmbunătățire din nou și din nou.

Multe dintre sugestiile pe care le-am primit sunt acum realizate în noua versiune 2015.
- Cheat pot fi editate mai ușor acum
- Secțiune separată cu soluții
- Fișiere și imagini pot fi stocate
- Simplu sondaj de informatii despre ieftin
- statistici
- condiții de filtrare confortabile
- 21 de console diferite acum posibil
- Mașină de căutare a fost revizuită
- Manager de link-
- Noutăți și Actualizări
- Baza de date de utilizator privat
- Import vechi Baze proprii
- Skins

Programul este mic și configurare este într-o clipă. Odată ce CheatBook-Baza de date este pe hard disk-ul, utilizați-l la fel de mult cum doriți, deoarece este gratuit.
Data de lansare 04 ianuarie 2015 CheatBook-database 2015 este freeware pentru Win95 / 98/2000 / NT / XP / Vista / Windows 7 / Windows 8.
Toate Trucuri interior din prima Cheatbook Jan.98 până în prezent.

Requirements: n/a

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan CheatBook DataBase 2015 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review