PC Atomic Sync 4.0

Developer's description
Published by Brigsoft on 14 May 2013
  • Size

    0.77 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $10 Buy full version
  • Updated

    14 May 2013
  • Downloads

    428 (1 last week)

"Sincronizator ceas PC-ul cu caracteristici speciale."

(*) Este un sincronizator ceas atomic cu unele caracteristici utile (timp offset, sincroniza perioade, etc). Ideea principală a programului este de a sincroniza ceasul PC-ului în modul cel mai fiabil și economisirea resurselor.
(*) Unic Ora Offset caracteristică a programului permite înființarea ceasul PC-ul pentru a câștiga sau de a pierde pentru un interval specificat. Mulți utilizatorii noștri valoare această caracteristică foarte mult.
 (*) Ceas în PC-ul trebuie să fie corectate numai de mai multe ori pe lună. Și este acest fapt care definește modul în care programul de lucrări: programul ruleaza atunci când pornește Windows, verifică dacă sincronizarea a fost făcut în ziua de azi deja, și se oprește imediat, dacă așa. În caz contrar, programul verifică pentru conexiunea la Internet, apoi încearcă să sincroniza ceasul și se încheie lucrările sale, dacă a reușit. Deci, după cum vedeți în mare parte programul este inactiv și nu este irosirea resurselor PC-ului dumneavoastră. Sincronizarea se face automat, în timp ce primiți dumneavoastră de e-mail sau navigarea pe web și nu acțiuni trebuie să fie efectuate de către you.Â
 (*) Programul dispune de fiabilitate demn de menționat. Puteți specifica perioada de corecție în care programul ar trebui să sincroniza ceasul. În cazul în care nu reușește utilizatorul primeste un mesaj de notificare de avertizare.
 (*) Schimbarea sistemului de DST (ora de vară) setările.
 (*) Acest program utilizează lista de 19 de presetare servere de timp atomice, care sunt situate peste tot în lume (SUA, Marea Britanie, Australia, Franța, Germania, etc). Ele sunt deschise NTP (Network Time Protocol) servere. Dacă unul dintre serverele nu funcționează alege un alt program. Există o procedură care testează toate serverele și spectacole întârzieri de rețea pentru ei. Utilizatorul poate adăuga servere suplimentare la lista. Este foarte important doar pentru utilizatorii profesioniști. Orice server vă permite să vă sincronizați computerul cu o precizie de mai puțin de 0,1 sec, cu probabilitate mare.

 (*) Prin urmare nu trebuie sa faci nimic, mai ales programul nu este irosirea resurselor PC-ului dumneavoastră, dar ceasul PC-ul arata intotdeauna ora exactă.

Requirements: n/a

What's new in this version: Changing system DST (daylight saving time) settings is added.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PC Atomic Sync on 14 May 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
PC Atomic Sync Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (6 votes)
Good
Your rating
Your review