Hide IP Easy 5.5.7.8

Hide IP Easy 5.5.7.8

Developer's description
Published by Hide IP Easy on 21 Dec 2019

"Hide IP reală pentru a proteja intimitatea dumneavoastră cu ușurință."

Hide IP Easy vă permite pentru a ascunde IP-ul real cu unul fals, surf anonim, a împiedica hackerii sau hoții de identitate de monitorizare a activității online sau furtul de informații personale, și oferă criptare completă de activitatea dvs. online, toate cu un singur clic de buton.

 

Cu aceasta, vă va fi atribuit una din adresele de IP false de la serverul nostru proxy și protejate de hackeri sau hoți de identitate care vor fi pacaliti de IP-ul fals în loc de una-ul real.

 

Cu aceasta, vă decideți IP fals din ce țară să folosească alegând-o țară de la fereastra Choose IP Country. Puteți verifica, de asemenea, actuala PA direct.

 

Hide IP Easy vă ajută să vă trimite email-uri anonime prin ascunderea IP-ul real în anteturile de e-mail. Veți fi protejat în timp ce trimiterea de e-mailuri de la Yahoo, Gmail, Hotmail, etc

 

Ați fost vreodată interzis de la forumuri sau site-uri? Utilizați Hide IP Easy pentru a ajuta te singur ne-a interzis de la aceste forumuri sau site-uri blocate.

 

În plus, Hide IP Easy este compatibil cu Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, etc și funcționează cu toate tipurile de routere, firewall-uri, rețelele de acasă, rețele fără fir și alte tipuri de Internet.

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Some bugs fixed

  • Updated

    21 Dec 2019
  • Downloads

    1,313 (3 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Hide IP Easy on 21 Dec 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Hide IP Easy Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (4 votes)
Good
Your rating
Your review