WinSysClean X12 Free 22.0.670

WinSysClean X12 Free 22.0.670

Developer's description
Published by Ultimate Systems on 14 Apr 2022
  • Size

    20.81 MB
  • License

    Freeware
  • OS

    Windows, Other
  • Updated

    14 Apr 2022
  • Downloads

    1,798 (1 last week)

"Instrument avansat de reparare Windows."

Repararea Windows și Registry curățați cu 1 clic!

Complet automatizat Windows Repair și Registry Cleaner.

WinSysClean este singurul program Windows Registry Cleaner, care include un instrument de reparare Windows de detectare USB și un jurnal USB / trasee de curățare.

Nu există niciun alt instrument de curățare a registrilor care să fie mai ușor de utilizat sau mai eficient în curățarea registry decât WinSysClean, reparați-vă ferestrele cu doar un singur clic al mouse-ului.

 WinSysClean este sigur, foloseste analiza complexa pentru a sari date importante de la scoatere.
Alte instrumente pun toată responsabilitatea asupra dvs., vă întreabă ce să ștergeți și ce nu, ceea ce vă duce la timp și, uneori, vă fac demolarea Windows-ului. WinSysClean este diferit de orice alt sistem de curățare a sistemului, utilizează un registru avansat și o analiză a fișierelor pentru a detecta intrările nevalide, deci nu este nevoie să luați decizii critice pentru a confirma intrările / fișierele care trebuie eliminate, deoarece WinSysCleandoes . De asemenea, puteți vizualiza un jurnal complet al operațiilor executate de WinSysClean, după un proces de curățare.

 Optimizați automat sistemul dvs. Windows
WinSysCleana optimizează automat sistemul dvs. Windows prin eliminarea opțională a fișierelor pierdute spațiu temporar / neutilizat, locațiilor de registry nefolosite și invalide, legăturilor rapide nevalide și multe altele, funcționează cu Windows 10, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8. Utilizează algoritmul cel mai complex de analiză a registrilor Pentru a repara Registrul Windows. Această versiune include 84 de operații de curățare și reparare.

Avem peste 16 ani de experiență în Instrumente de Sistem și Utilități. WinSysClean a fost unul dintre primele instrumente de reparare Windows Registry de pe piață!

 Prin lansarea WinSysClean, veți obține mai mult spațiu pe disc și Windows va rula mai repede după o operațiune curată.

What's new in this version: http://www.usro.net/products/winsysclean/whatsnew

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinSysClean X12 Free on 18 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
WinSysClean X12 Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (14 votes)
Very good
Your rating
Your review