1Checker 2.1.7.0

Developer's description
Published by Greedy Intelligence Inc. on 25 Jan 2023

"Programe de verificare a spionului"

1Checker este un rapel excelent pentru scriere și o soluție ideală pentru corectură. Cu verificarea ortografiei, verificarea gramaticii, revizuirea stilului, îmbogățirea vocabularului, dicționarul, traducerea și multe altele.

 Repararea instantanee
Făcată de tehnologiile brevetate AI (inteligență artificială) și motorul de putere, 1Checker poate detecta și corecta instantaneu erorile dvs. de ortografie, gramatică și stil.

 Progresul progresiv
Toate revizuirile de istorie și statisticile de scriere sunt intacte și sunt înregistrate în Centrul de utilizatori. Prin obținerea unei diagnoze inspirate despre locul în care puteți lucra pentru a vă îmbunătăți stilul de scriere, 1Checker vă ajută să rafinați și să străluceți.

 Explicație profesională
Explicații detaliate, profesionale și ușor de înțeles sunt furnizate cu fiecare eroare detectată. 1Checker te ajută să înveți din greșelile tale, să eviți să le faci din nou și să scrii mai bine limba engleză zi de zi.

 Smart Enrichment
Realizat de metodologia CL (contextuală învățare), 1Checker are de fapt un "creier" propriu și vă oferă sugestii de o mai bună alegere a textului pentru a vă lustrui articolul.
 • Size

  9.93 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 1Checker on 13 Nov 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
1Checker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review