2D Load Packer 1.93

2D Load Packer 1.93

Developer's description
Published by Astrokettle Algorithms on 25 Apr 2015

"Instrument de optimizare 2D spațiu dreptunghiular"

2D de încărcare Packer (2DLP) este de optimizare a spațiului unic conceput pentru a vă ajuta să plan rapid și ușor cel mai bun aranjament compact de un număr de dimensiuni diferite obiecte dreptunghiulare 2D (denumit în continuare "părți" sau "cutii"), în una sau mai multe incinte dreptunghiulare 2D (denumite în continuare "Foi" sau "Containere"). 2DLP se bazează pe cele cu adevărat bidimensionale, cele mai dense și rapide algoritmi originale de ambalare.

Programul poate fi folosit pentru a optimiza planurile de încărcare mai multe produse pentru orice containere dreptunghiulare, camioane, remorci si vagoane, precum și să se aplice tip liber de tăiere, sau orice alt aspect planificare foaie 2D sau probleme de optimizare domeniu.

2D Load Packer poate optimiza peste mai multe containere (coli), în mai multe dimensiuni în același timp, ținând seama de set general element luat în considerare și orientări de elemente permise, specificate pentru fiecare element separat sau pentru toate la un loc.

O limită generală de greutate de încărcare și limitele de greutate pe osie camion pot fi luate în considerare ca și constrângeri suplimentare sau factori reale de optimizare. Programul dispune de o facilitate pentru specificarea costurile asociate pentru fiecare cutie (parțial) / container (foaie), element, în scopul de a calcula totaluri și afectează pe optimizarea ca factori de prioritate suplimentar. Scopul de optimizare și alte setări principale sunt reglabile.

De obicei, de optimizare a reduce cantitatea de deșeuri zonă cu un factor de 2 - 3 cu privire la planificarea de încărcare manuală.
Pentru cazurile de planificare sarcină 3D reale, care ar putea fi redusă la 2D pe podea dispunerea elementelor stratificate, folosind în loc de 2DLP 3DLP este de preferat.

Requirements: Win95, Intel 486/DX4, 800*600 SVGA

What's new in this version: Html Help, Spanish language, Box Binding etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 2D Load Packer on 25 Apr 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
2D Load Packer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review