Time Tracker Scheduling Software 5.103

Time Tracker Scheduling Software 5.103

Developer's description
Published by Asgard Employee Scheduling Software on 28 Jun 2018

"Angajat Scheduling Software"

Din anul 1983 Asgard Systems a fost producătoare de software de planificare angajat. Premiul nostru castigatoare Time Tracker automatizează și analizează procesul de planificare. Acesta gestionează programe de schimbare, timp liber, prezență, absența și vacanțe.

Funcțional, acesta este un instrument puternic, care vă permite să mențină cu ușurință informații în legătură cu orice altă activitate în sistem. De date este validat, referințe încrucișate, depozitate și rezumate într-un mod care vă oferă informații complete pentru procesul de luare a deciziilor.

Time Tracker vă permite să proiecteze programe în context la toate activitățile. Determina vizual acoperire pentru toate schimburile.

Rapoarte și program pot fi salvate într-o varietate de formate diferite. Post-le pe server-ul, site-ul dvs. locale, sau prin e-mail pentru personalul dumneavoastră.

Versiunea licentiata a Time Tracker este o achiziție o singură dată. Pentru mai mult de 2000 de angajati costă mai puțin de un 1 dolar un angajat. Nu exista taxe lunare.

Versiunea noastră de încercare gratuită de Time Tracker este produsul real. Acesta vă permite să program de configurare pentru organizația dumneavoastră și de a explora toate produsele caracteristici mare. Există o expertul de configurare, care vă va ghida prin procesul. Citiți manualul on-line și de a viziona clipuri video noastre ca te duci de-a lungul.

Pentru a oferi o metodă mai ușoară de a explora versiunea noastră de probă, Time Tracker instalează cu patru organizații deja încărcate cu date, angajații și program. Foloseste-le pentru a obține o simt pentru produsul; imprima rapoarte, modifica programele existente și pentru a genera noi.

Toate versiunile de Time Tracker instalare de rețea de sprijin. Utilizatorii suplimentare pot fi adăugate la o instalație fără costuri suplimentare.

Requirements: Windows 98 and up

What's new in this version: New Look & Features, Email Schedules, Upload Schedules to Web.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Time Tracker Scheduling Software on 29 Jun 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Time Tracker Scheduling Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (5 votes)
Good
Your rating
Your review