Instant Invoice n Cashbook 10.7.1.18

Instant Invoice n Cashbook 10.7.1.18

Developer's description
Published by EzySoft Developments on 28 Jul 2015

"Creați facturi și citate cu cashbook"

Factura / facturare, citat & software cashbook pentru afaceri mici. Configurare foarte rapid si usor de folosit. Setup wizard pentru a obține prima factură în timp minim. Urmăriți plățile clienților și facturile restante. Previzualizare, rapoartele de imprimare și e-mail și diagrame instantaneu ca listări factură, vânzările de client, lista restante factura, declarațiile clienților și mai mult. Facturi de e-mail și citate ca un atașament în format pdf. Nici un software suplimentar este necesar.

Să satisfacă întreprinderile care nu factura fiscală, mediul de afaceri ca Bill un nivel de impozitare și întreprinderile care Bill 2 nivele de impozit (de exemplu, Canada). Elaborarea rapoartelor financiare simple și grafice, cum ar fi venituri de afaceri / rapoarte de cheltuieli.

Adauga un logo pentru documente. Puternic de căutare și pentru a găsi opțiuni pentru a găsi facturile din trecut și citate. Abilitatea de a insera link-uri Paypal a facturilor prin e-mail, pentru a permite clienților să plătească facturile pe internet. Pregătiți și de a gestiona facturile recurente.

Importul dvs. de client și de produs listele de la MS Excel, MS Outlook Expresss agendă, fișiere text (CSV) sau alte formate. Abilitatea de a putea exporta listările dvs. de facturare la un fișier virgulă sau tab delimitat de lipire a MS Excel sau alte instrumente.

Requirements: Nil

What's new in this version: New Major Upgrade - Able to fully customize invoices and quotations with drag and drop flexibility - Able to customize reports and add new reports - Able to send bulk email of invoices, quotations and customer statements - New database engine from improved performance

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Instant Invoice n Cashbook on 28 Jul 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Instant Invoice n Cashbook Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review