Oxygen Express for Nokia phones 1.10.5

Oxygen Express for Nokia phones 1.10.5

Developer's description
Published by Oxygen Software on 16 Feb 2012

"Instrument inteligent pentru backup telefoane Nokia."

Oxigen Express pentru telefoanele Nokia este un uşor de utilizat instrument pentru a preveni informaţiile dvs. de telefon mobil Nokia de a fi pierdut. Oxigen Express vă protejează împotriva accidentelor ghinion şi optimizează de divertisment şi facilităţi de afaceri care oferă următoarele posibilităţi:Migraţie. Nu aveţi nevoie să-şi petreacă ore pentru a trece de informaţii de la telefonul vechi la unul nou orice mai mult. Migraţia Expertul va transer toate datele de pe telefon de la un telefon mobil la altul: agenda, grupuri de apelanţi, calendar, listă de note,, SMS, MMS, galerie, aplicaţii, jocuri, profile, staţii FM, WAP, marcaje WAP setări, Setările GPRS.Crearea de backup. Aceasta va duce doar un pic pentru a face o copie de rezervă a datelor dvs. de telefon pe PC-ul si sa se simta sigur pentru mai multe zile. Crearea de backup-uri regulate va păstra o copie de pe PC la curent tot timpul - eforturi minime pentru a realiza maximum de confort.Restaurarea de rezervă. Încărcarea de date salvate în telefon este la fel de simplu ca backup-l. Programul restabileşte de date între telefoanele exact aceleaşi şi utilizează algorythms de adaptare la harta de date între diferite modele, dacă este necesar.Securitate. Toate datele primite de la telefon este foarte protejat de pe PC. Stabilit doar parola pentru fişierul copie de rezervă pentru a asigura securitatea datelor dumneavoastră de intruziune.De confidenţialitate. Ştergerea tuturor conţinutul telefonului înainte de a vinde telefonul va garanta non-divulgarea datelor personale.Multimedia. Asiguraţi-vă telefonul singurul de acest fel încărcarea orice imagine sau o melodie. Spre deosebire de descărcarea de conţinut prin GPRS, de la portaluri speciale plătite, aceasta operatiune este absolut gratuit cu oxigen Express.

Requirements: Nokia phone, Cable, Bluetooth or IR adapter

What's new in this version: - Calendar. Fixed problem with deleting events from Nokia Series 40 5th Edition phones. - Calendar. Fixed problem with certain calendar events handling in Nokia Series 40 6th Edition phones. - Small internal improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Oxygen Express for Nokia phones on 15 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Oxygen Express for Nokia phones Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (16 votes)
Good
Your rating
Your review