Photo ID Studio - photo id software, id cards software, security badges software, software for making id cards 2.5

Photo ID Studio - photo id software, id cards software, security badges software, software for making id cards 2.5

Developer's description
Published by Photo Id Software, ID card creator on 6 Apr 2019

"Crearea de calitate profesională carduri de fotografii de identitate"

Foto ID-ul Studio face de calitate profesională, carduri de fotografie de identitate de la zero în trei paşi simpli. Puteţi începe prin a face un design de card în designer de built-in, apoi introduceţi un profil personal pentru baza de date şi a imprima în cele din urmă de ieşire. De specialitate a programului este că de proiectare şi baze de date sunt amestecate într-un singur proiect. Interfaţa programului este curat, uşor de înţeles şi de frumos de a lucra cu, a face carte de identitate crearea unui loc de muncă distractiv de a face.Multe afaceri se găsesc în creştere rapidă, care este un lucru frumos, dar, de asemenea, aruncă nişte obstacole unice, care trebuie să fie depăşite. Una dintre ele este necesitatea de cărţi tipărite profesional de identitate ale angajaţilor. Dacă aveţi o afacere de un singur om, utilizând Microsoft Word pentru a manevra una sau două cărţi de identitate poate fi bine. La celălalt capăt al scalei sunt companii, au nevoie de zeci de sute de personalizate, full-color carduri de identitate cu fotografie. Pentru aceste întreprinderi, crearea de software-ul profesional ca ID-ul Foto ID-ul Studio este o alegere necesară.Proiectarea o carte de identitate în Photo Studio ID-ul este la fel de simplu ca joc Lego. Puteţi aranja elemente, cum ar fi linii, dreptunghiuri, elipse, text şi imagini într-un aspect si ca `s destul de mult trebuie să faci. Ca faci un design, puteţi utiliza Undo / Redo, zoom in şi out opţiuni, manipula mai multe obiecte, şi de a crea modele cu o singură faţă şi cu două feţe. Foto poate fi încărcat în programul, capturat de la o cameră digitală sau un scaner prin TWAIN. Programul sprijină mai mult de 20 de formate de imagine, inclusiv Photoshop format PSD.Odată ce se face proiectarea, următorul pas este de a crea o bază de date. Pentru a adăuga un nou angajat, a crea un record personal, completaţi în domeniile sale, cum ar fi numele, prenumele, fotografie şi imprimaţi cardul. Înregistrări în baza de date poate fi schimbat pe zbor, în orice moment după ce baza de date a fost creată. Imprimarea este disponibil pentru orice imprimantă care este compatibil cu Microsoft Windows. Aveţi posibilitatea de a imprima o singură carte sau un set de cărţi cu condiţia că aţi selectat un număr adecvat de înregistrări personale.

Requirements: Standard PC

What's new in this version: A lot of minor and major improvements

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Photo ID Studio - photo id software, id cards software, security badges software, software for making id cards on 6 Apr 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Photo ID Studio - photo id software, id cards software, security badges software, software for making id cards Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (5 votes)
Poor
Your rating
Your review