Proposal Generation Software 5.0

Proposal Generation Software 5.0

Developer's description
Published by Proposalsmartz Proposal Writing Software on 21 Jul 2014

"Propunere de software și propunerea șabloane"

Propunere Generation Software genera propuneri ușor și rapid. Creati ofertă câștigătoare propuneri de afaceri cu propunerea de bine scrise șabloane. Face propuneri profesionale pentru afacerea dvs., cu software-ul nostru propunere de afaceri. Acest software este foarte flexibil, dinamic și personaliza ca pe nevoile dumneavoastra. Acest software propunere de afaceri generează propuneri de afaceri și o serie de alte documente de afaceri, cum ar fi contracte, facturi și scrisori de afaceri pentru afacerea ta. Proposalsmartz Desktop V5.0 Caracteristici: -Noul V5.0 Proposalsmartz Desktop este extrem de versatil. - Ajuta la crearea de scrisori de afaceri, estimări, facturi și contracte. Propuneri de afaceri -Generate în diferite formate, cum ar fi PDF, HTML și Microsoft Word. - Oferă o varietate de template-uri, cum ar fi Rezumat, istoria companiei, Obiectiv Propunere, Industrie Tendințe etc, care ajută la crearea de propuneri de ușor. - Utilizați blițul multimedia pentru a crea propuneri atractive, cu mesaje personalizate și template-uri de designer. - Particularizarea propunerile dvs. de vânzări prin inserarea logo-urile companiei dumneavoastra. - Publicarea și edita propunere de afaceri în MS Word. - Asigurați-propunere profesional, folosind imagini, tabele și formatarea. - Publicarea propunerile dumneavoastră on-line pentru clientii dumneavoastra. - Propuneri de imprimare profesional și trimite-le la clientul tau. - Suport software Proposalsmartz propunere scris mai multe limbi. Domenii -Vital cum ar fi numele, numele companiei, a propus numele companiei și în contact cu nume sunt alese în timp real, prin software-ul și completat în locurile potrivite din șablonul propunere. - Informații și propunerile dumneavoastră sunt complet sigure, cu software-ul scris propunere.
Gateway-ul de plată pe Proposalsmartz este găzduit pe un server https (sigur) și este complet sigur. Proposalsmartz are grijă deosebită pentru a se asigura că cardul dvs. de credit și informații de facturare nu este compromisă și este pe deplin sigură. Politica de confidențialitate Proposalsmartz, de asemenea, să asigure că orice detaliu personal prevăzut de tine, este păstrată în siguranță și nu sunt utilizate în alt mod decât în ​​conformitate cu politica. Proposalsmartz SUA ofera suport telefonic în timpul zilei și suport e-mail 24 de ore.

Requirements: 250 MB RAM; 133 MHz CPU

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Proposal Generation Software on 22 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Proposal Generation Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (13 votes)
Very good
Your rating
Your review