ResellerConsole 2007 1.0

ResellerConsole 2007 1.0

Developer's description
Published by Extreme Ease Software on 15 Aug 2015

"-Ușor de utilizat Reseller Management Software"

ResellerConsole este un puternic portal web-based pentru recrutarea și gestionarea tuturor aspectelor legate de rețea reseller. Distribuitori va avea întotdeauna acces la cele mai noi de vânzări, marketing și resurse de sprijin, cum ar fi broșuri, liste de prețuri, articole de cunoștințe, piese creative, logo-uri, etc Modelul extins de securitate vă permite să atribuiți permisiuni pentru fiecare distribuitor în funcție de nevoile lor. Noi înțelegem că parteneriatele pe care le au cu distribuitorii dvs. variază. Un reseller poate furniza servicii de personalizare și suport complet pentru produsele dvs., în timp ce un alt ar putea fi doar un reseller casual. ResellerConsole a fost conceput pentru a facilita orice aranjament de parteneriat, oferindu-le cu la fel de mult sau cât de puțin informații cum doriți.

Utilizați puternic editor încorporat în HTML pentru a crea și actualiza materiale de marketing și alte documente direct din site-ul dvs. folosind un browser web standard. Exemplele includ studii de caz, pagini de caracteristicile produsului, întrebări frecvente, cărți albe, template-uri de vanzari, acorduri juridice, politici, proceduri, etc Distribuitori pot încorpora cu ușurință conținutul de pe ResellerConsole în site-ul lor, cum ar fi broșuri sau cărți albe.

Permite vizitatorilor site-ului pentru a găsi rapid revânzători în zona lor și alege furnizorul cel mai adecvat în funcție de cerințele lor. Companiile pot alătura rețelei dvs. reseller prin completarea unui formular online. Revânzători potențiali selecta produsele și programul de reseller, care este cea mai potrivită pentru domeniul lor specific de expertiză. Fiecare distribuitor are o vizualizare personalizată care este generat dinamic bazat pe profilul revânzătorului și permisiuni, astfel încât fiecare utilizator vede numai informațiile care sunt relavent pentru ei. Revânzători dvs. sunt împuternicite să participe activ în vânzări, marketing și procese de dezvoltare prin trimiterea feedback-ul de produs, rapoarte de bug-uri, cereri de facilitati, etc Acest lucru creează relații mai puternice cu partenerii dvs. care rezultă în creșterea vânzărilor și cota de piață

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan ResellerConsole 2007 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review