SmartOutline 2010 3.0

SmartOutline 2010 3.0

Developer's description
Published by Gambrell Software on 9 Sep 2020

"SmartOutline este modul în care se administrate de informații!"

SmartOutline este un instrument de productivitate unic, profesional care vă permite să organizați, sigur, de a colabora și de a lucra cu informații în moduri noi și inovatoare. SmartOutline funcționează de la o interfață de tip arbore sau stil Explorer. În timp ce lucra cu un document de SmartOutline, sunteți în stare să lucreze cu informații într-un mediu flexibil, organizat. După adăugarea de informații pentru contur dvs., îl puteți salva pentru un format de document schiță ". OUT". De acolo, de export pentru mai multe populare formate de fișiere de birou și partaja cu alții. Puteți scrie note, adăuga evenimente din calendar, articole de referință sau adnota orice pagină web, folosind forme, de management de știri RSS, miniaturi și instrumente de evidențiere a textului, chiar.

  SmartOutline este un cadru deschis care interpolează diverse aplicații care de import, export, să automatizeze pentru a crea o experiență personalizată care este bogat și gata pentru viitor. Ea are, de asemenea, multe caracteristici noi care vă permit să utilizați paginile web pe internet pentru stocarea de date și marca-up-uri. SmartOutline permite cu ușurință vă pentru a asigura elementele individuale pe contur sau întreaga schiță în sine.

  SmartOutline utilizează un fișier de stocare inteligent, recunoscut de către o ". De" extensie, format similar cu documentul de birou de zi cu zi. În mod normal, cererile de acest tip, de informare Managerii personale (PIM), a stoca informații în baze de date centralizate. Acest lucru functioneaza foarte bine, până când doriți să călătoriți sau trimite informațiile dvs. pentru a altcuiva. Ne-am dorit de date pentru a fi portabil și flexibil. Deoarece informațiile sunt stocate într-un format elegant, fișier compact, se poate prin e-mail, în comun cu altcineva pe internet, arhivate și ușor de gestionat. Acest lucru înseamnă că puteți contura mai multe tipuri diferite de informații mixte, salvați fișierul pentru această sesiune și a deschide un alt dosar pentru diferite sesiuni de sarcină. Se poate lucra chiar și cu mai multe contururi, în același timp, și drag & drop de informații între ele.

  Cu SmartOutline, note și calendare nu chiar începe să zgârie suprafața.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SmartOutline 2010 on 9 Sep 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
SmartOutline 2010 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review