StatWin Server Enterprise 9.0

StatWin Server Enterprise 9.0

Developer's description
Published by Employee Monitoring Software on 8 Jun 2020

"Software-ul StatWin oferă monitorizare PC."

Dacă sunteți în căutarea unei metode de monitorizare a activităților PC ale angajaților și ale altor utilizatori, StatWin este un software cuprinzător de colectare a datelor care oferă o modalitate organizată de stocare a datelor colectate prin monitorizarea calculatorului. Când vizualizați datele colectate, acestea sunt organizate astfel încât să puteți selecta cu ușurință informațiile pe care doriți să le vizualizați.

StatWin dispune de un set cuprinzător de instrumente care includ statistici și instrumente de raportare, programe avansate de monitorizare a computerului care vă permit să personalizați monitorizarea cum ar fi efectuarea de instantanee periodice pe desktop, ajustarea controalelor permisiunilor utilizatorilor, efectuarea sarcinilor de administrare la distanță care permit administrarea de la distanță a PC-urilor care au un client instalat și un vizualizator de notificări care vă permite să vizualizați activitatea PC-ului. StatWin oferă, de asemenea, un set cuprinzător de instrumente de monitorizare a datelor computerizate care urmăresc pornirea PC-urilor, accesul la Internet, accesul la site-uri web și procesele Internet specifice care implică servere Web.

Alte instrumente de monitorizare a computerului oferite de StatWin includ urmărirea imprimantelor și numărul de documente imprimate, urmărirea tastaturii și a mouse-ului, activitatea utilizatorilor atunci când se lucrează cu programe specifice, urmărirea dispozitivelor USB conectate la un PC și captarea de capturi de ecran pentru monitorizarea PC-ului activitate. StatWin este, de asemenea, capabil să monitorizeze conexiunile de rețea și accesul utilizatorilor la resurse partajate, precum și conexiuni de intrare către fiecare computer printr-o rețea locală (LAN).

StatWin oferă soluții de monitorizare individuală și de afaceri în trei pachete care includ StatWin Professional 8.4, StatWin Total 8.4 și StatWin Server Enterprise 8.4. Toate soluțiile sunt compatibile cu Windows XP, Vista, 2008, 2003, 2000 și Windows 7, atât în ​​versiunile pe 32 de biți, cât și pe cele pe 64 de biți și suportă platforme pe 32 de biți și pe 64 de biți Windows Server 2008 R2 / 2008/2003.

Requirements: RAM 16 Mb; iPentium 100; HDD 10Mb

What's new in this version: - Added: Monitoring categories. Activity. New "Intensity" parameter. This parameter shows how intensively the user worked in periods of activity and can be a value from 1 to 10.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested StatWin Server Enterprise on 8 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
StatWin Server Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review