Vehicle Manager for Palm OS 3.5

Vehicle Manager for Palm OS 3.5

Developer's description
Published by iambic, Inc. on 14 Oct 2011
 • Size

  312.69 KB
 • License

  Shareware
 • OS

  Palm OS 4.0, Palm OS 5.0
 • Price

  $19.95 Buy full version
 • Updated

  14 Oct 2011
 • Downloads

  161 (2 last week)

"Managerul Vehicul pentru Palm OS"

Managerul de vehicule format din patru secțiuni (tab-uri) în cazul în care vă puteți înregistra informații relevante: Detalii, Asigurări, dealer și Note.
Împreună cu elementele de bază care intră astfel numele masinii, numărul de identitate a vehiculului, numărul și acoperire asiguraților datele tale, despre specificul dealership în cazul în care ați achiziționat mașina, vă poate fi de asemenea introduse în reparații auto și istorie întreținere, combustibil, excursie, sau alte cheltuieli prin utilizarea de vehicule Managerâ ???? s-simplu de urmat casete de text.
Valoarea reală vine odată Management Vehiculul a acumulat unele istorie despre masina ta. Apoi vă poate ajuta să fie mai proactive, oferindu-vă un memento atunci când este timpul să fi mașina la service. Acesta oferă, de asemenea, o trecere in revista rapida de statistici referitoare la economia de combustibil și cheltuielile efectuate.
Stoca cu ușurință și de a prelua informații importante despre orice număr de vehicule personale sau de afaceri, inclusiv detalii de asigurare, contacte dealer, numere de identificare a vehiculelor, etc.
Urmăriți istorie consumul de combustibil prin introducerea prețului de combustibil, volumul și kilometrajul curent.
Urmăriți toate reparațiile și întreținerea.
Data, descriere, destinație Log, începutul și sfârșitul kilometrajul, și note despre calatoriile de afaceri pentru depunerea de cheltuieli sau fiscale rapoarte.
Ia notificări de recurente întreținerea vehiculelor, cum ar fi schimbarea de ulei pe dată sau citirea contorului de parcurs.
"Statistici rapidă" de analiza a datelor pentru statisticile valoroase, cum ar fi economia mediu și ultima combustibil, consumul de combustibil, costul total de proprietate și mai mult.

Requirements: 500 KB of free space in main memory or memory card

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Vehicle Manager for Palm OS on 16 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Vehicle Manager for Palm OS Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review