A-PDF Excel to PDF 6.4

A-PDF Excel to PDF 6.4

Developer's description
Published by A-PDF.com on 11 Apr 2013
 • Size

  4.10 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39 Buy full version
 • Updated

  11 Apr 2013
 • Downloads

  377 (1 last week)

"Lot Excel pentru a PDF Converter."

A-PDF Excel pentru a PDF este un mod rapid, accesibil la lot converti Microsoft Excel foi de calcul în documente de calitate profesională în format popular fișier PDF. -La-utilizare interfață ușor de vă permite să lot crea fișiere PDF, care pot fi vizualizate pe orice computer cu un vizualizator PDF. A-PDF Excel pentru a PDF acceptă încorporarea Font, compresie și multi-limbă. Ea nu are nevoie de Adobe Acrobat.

Ușor de utilizat
Conversia Microsoft Excel foi de calcul în fișiere PDF nu ar putea fi mai ușor. Pur și simplu trageți (. Xls), fișiere Excel pentru a lista de fișiere pe care doriți să o transforme în fișierul PDF și faceți clic pe butonul "Convert to PDF și Salvare ca", A-PDF Excel pentru a PDF rapid re-creează fișierul Excel ca un complet formatate fișiere PDF.

Rapid
Face treaba în câteva secunde sau minute, nu ore sau zile. A-PDF Excel pentru a PDF elimină necesitatea de a re-format documente PDF re-cheie si, economisind timp si bani.

Precis
Vei fi uimit de rezultatele pe care le obține de la Excel la PDF Converter. Acesta își păstrează cu exactitate structura de fișier Excel original. Transformă textul în peste 100 de limbi și separă grafica din tabele și text.

Puternic.
Acum puteți face mai mult decât vizualiza fișiere PDF. Portable Document Format (PDF) este standardul faptul de distribuție sigure și fiabile și schimbul de documente electronice și formulare din întreaga lume, iar acum vă poate converti orice MS Excel foi de calcul în format de calitate profesională fișiere PDF doar cu un singur clic.

Requirements: - Microsoft Excel 97 or above - Free Ghostscript

What's new in this version: PageSettings ADD Bookmark Bugfix Add Import Export Excel file list Allow converting special sheet Allow converting only chart sheet.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested A-PDF Excel to PDF on 11 Apr 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
A-PDF Excel to PDF Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review