A VIP Sales Management Solution 4.17

A VIP Sales Management Solution 4.17

Developer's description
Published by VIP Quality Software on 16 Jan 2019

"Vânzări Software Management de proiect (Groupware)"

Task Manager VIP este un instrument profesional pentru un proiect de echipa de vanzari, managementul fluxului de lucru.
Task Manager VIP combină funcțiile de CRM, Team Organizator, Project Manager, Document Manager.
Aceasta permite echipa ta de a planifica, urmări și raporta activitățile echipei de vânzări, cota de contact, calendar, documente etc., trimite mesaje de la clienții dumneavoastră și colegii, de a primi notificări, să ia măsuri și să obțină rapoarte.
De ce să folosiți Task Manager VIP? Gestionarea vânzări este ușor până când vinde câteva produse pentru câțiva clienți. De îndată ce procesul de management al vanzarilor devine mai complicat, gestionarea vânzărilor devine o sarcină dificilă. Numărul de sarcini de vânzări crește, precum și crește numărul de manageri, clienți, regiuni și produse, și aveți nevoie pentru a controla toate aceste aspecte. Aveți nevoie pentru a dezvolta o strategie cuprinzătoare de vanzari, pentru a transforma-o în planul de acțiune detaliat, cu indicatori de performanță măsurabili, urmăriți de execuție și a obține rezultate măsură. Este aproape imposibil fără un sistem special de planificare, urmarire, analiza, raportare și control toate aspectele legate de activitatea de vânzări, proiecte și sarcini. Task Manager VIP este cel mai bun sistem software pentru gestionarea fluxului de lucru echipei de vânzări, inclusiv de planificare de vânzări, de urmărire și raportare. Sistemul oferă o viziune clară a ceea ce a făcut vânzători ieri, ceea ce fac acum si ce vor face mâine. Task Manager VIP vă ajută să dezvolte planuri cuprinzătoare, prioritare de vânzări, urmări încheierea lor și de a crea rapoarte în timp real. Utilizarea Task Manager VIP duce la o mai bună înțelegere a sarcinilor de vânzare și modul în care acestea se bazează pe strategia de vânzări, prioritățile și statutul lor, modalități de creștere a vânzărilor și a surselor de motivare de la rezultatele obținute. Task Manager VIP este ușor de utilizat software-ul și nu are nevoie de utilizator sau de administrator de sistem abilități avansate. Utilizarea Task Manager VIP poti colabora cu membrii echipei tale vânzările disponibile pe mai lumea (prin LAN sau Internet). Vezi un live demo, pentru a primi un Free Trial găzduit sau Download Task Manager VIP gratuit.

Requirements: Firebird Database

What's new in this version: Added: - Charts panel that allows creating real-time graph reports - Archive mode that allows archiving Tasks and Task Groups - Possibility to set mathematical, logical and statistical Formulas for Custom Fields - Possibility to link to Tasks from other applications by using Hyperlinks

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested A VIP Sales Management Solution on 16 Jan 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
A VIP Sales Management Solution Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review