Abacus Calculated Fields for ACT! by Sage 9.5

Abacus Calculated Fields for ACT! by Sage 9.5

Developer's description
Published by ActPresentation.com on 3 Nov 2015

"A crea calcule care implică ACT! domenii"

Abacus Calculat Domenii pentru ACT! de Sage (ACT! 2005, ACT! 2006, 2007 ACT!), acum va aduce posibilitatea de a calcula domenii, copia domenii, a manipula datele și să producă rezultate dependente de date în alte domenii toate într-o interfață simplă, ușor de utilizat.
 
Abacus Calculat Domenii pentru ACT! a fost proiectat cu usurinta de utilizare ca scopul său principal.

- Scrierea o formulă este simplu.
- Alocarea formula la un câmp este simplu.
- Revizuirea și modificarea formulelor este simplu.

Face orice domeniu "calculat" in 2 etape: doar selectați un câmp de pe macheta (folosind meniul contextual), și de a scrie o formulă de calcul.

domenii ", calculat" va fi întotdeauna up-to-data, deoarece calculele se va rula automat de fiecare dată când schimbați valoarea de orice domeniu, care este o parte a formulei.

"Câmpuri Abacus calculate" add-on face într-adevăr de lucru lumina a ceea ce a fost veriga lipsă în ACT! de ani de zile.

Abacus integrează fără probleme în sistemul de meniuri ACT și calculele doar locul de muncă. Nu este că ceea ce vrei de la un calculator domeniu?

Dacă aveți nevoie de calcule complexe condiționate, Abacus pot face asta - trebuie doar să utilizați declarații condiționale IF ... THEN ... ELSE și CASE pentru a construi scenarii de calcul. De fapt, Abacus pot ocupa de calcule extrem de complexe, pur și simplu.

Există peste 80 de funcții sprijinite de Abacus add-on (matematică, șir de caractere, dată / oră, funcții financiare: de calcul ipotecare / împrumut, operatori aritmetici standard, împreună cu funcții booleene și funcții de conversie de tip de date). Abacus pot ocupa orice calcul cu ușurință.

Abacus add-on poate fi utilizat pe domenii de contact, câmpuri de grup sau câmpuri de companie și puteți rula automat sau manual calculele tale.

Cand vine vorba de calcule, Abacus Fields pentru ACT Calculat! este prima alegere.

Requirements: ACT! 2005 or ACT!2006 or ACT!2007 by Sage

What's new in this version: 1. Calculated fields are highlighted on ACT! layout 2. Finacial functions added 3. Mortgage/loan calculation

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Abacus Calculated Fields for ACT! by Sage on 3 Nov 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Abacus Calculated Fields for ACT! by Sage Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review