Adobe Acrobat Pro DC 2020.012.20048

Adobe Acrobat Pro DC 2020.012.20048

Developer's description
Published by Adobe on 24 Sep 2020
 • Size

  2.02 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $14.99
 • Updated

  24 Sep 2020
 • Downloads

  109,684 (21 last week)

"Creare, combina, şi controlul documentelor PDF"

Adobe Acrobat 8 ​​Professional va permite profesioniştilor din domeniul afacerilor să combine fiabil, de a crea şi de a controla documente Adobe PDF pentru colectarea usor, mai sigur de colaborare, de distribuţie şi de date.

Iată câteva caracteristici cheie ale "Adobe Acrobat":

Crearea şi optimizarea documentelor PDF Adobe
Usor de a crea documente Adobe PDF
Creaţi documente Adobe PDF cu un singur buton din Microsoft Word, Excel şi PowerPoint. Utilizatorii de Windows pot crea, de asemenea, documente PDF cu un singur buton din Outlook, Internet Explorer, Project, Visio, Acces, Publisher, AutoCAD, Lotus Notes şi fişiere.

Scanarea în PDF cu OCR
Scanarea documentelor de hârtie cu tehnologia OCR pentru a crea compacte, căutări documente Adobe PDF.

Conversia e-mail la fişiere Adobe PDF
Conversia e-mail din Microsoft Outlook sau Lotus Notes la documente Adobe PDF pentru a facilita cautarea, arhivarea şi recuperarea. (Numai pentru Windows)

Captarea paginilor Web ca fişiere Adobe PDF
Conversia paginilor Web în documente Adobe PDF pentru a imprima cu uşurinţă, arhiva, marca, sau social. (Numai pentru Windows)

Creaţi în format PDF / A sau PDF / X
Creaţi documente în format PDF / A, standardul ISO pentru arhivarea pe termen lung a documentelor electronice, sau PDF / X, formatul ideal de înaltă calitate, tipărire profesională.


Combinarea fişierelor din mai multe aplicaţii
Combină şi optimizarea documentelor
Combinaţi documente, desene, şi mass-media bogat conţinut într-o singură, lustruit Adobe PDF document. Optimizaţi dimensiunile fişierelor şi aranjaţi fişierele în orice ordine, indiferent de tipul de fisier, dimensiuni, sau orientare.

Păstrarea setărilor individuale pentru fişiere de securitate
Păstraţi semnăturile digitale individuale şi de setările de securitate în fişiere PDF şi forme atunci când le combină într-un pachet singur PDF.

Include doar paginile care aveţi nevoie
Specificaţi paginile, machetele sau foile ar trebui să fie inclus din fişierele sursă în final, combinat Adobe PDF document.

Optimizare Adobe PDF de ieşire
Selectaţi din dimensiunea fişierului mai multe şi de setările de calitate pentru a optimiza PDF-ul rezultat pentru scopul dumneavoastră destinat.

Regenera rapid un fişier PDF combinat
Re-crea un combinat document Adobe PDF după revizuirea fişierelor sursă, fără a fi nevoie pentru a localiza şi a aduna fişierele native din nou.

Unificarea cu anteturi, subsoluri şi inscripţionări
Eliminaţi automat anteturile şi subsolurile din fişierele sursă şi adăugaţi anteturi, subsoluri, unificatoare sau filigran de dvs. combinat Adobe PDF document.

Ataşa fişiere native
Partajaţi fişierele sursă prin atasarea le Adobe PDF document în formatele lor native, originale.


Consolidarea şi extinderea colaborării documentul
Efectuarea de e-mail pe bază de clienţi
Iniţiaţi o revizie de document în Adobe PDF prin e-mail. Îmbinarea comentariile şi marcajele primite de la toţi recenzenţii într-un singur document PDF cu un singur click.

Administreaza comentarii comune
Efectua cu uşurinţă clienţi comune - fără asistenţă IT - care permit participanţilor la revizuire pentru a vedea comentariile unul altuia şi să urmărească starea de revizuire.

Activaţi instrumentele de colaborare în Adobe Reader
Permite utilizatorilor gratuit software-ul Adobe Reader pentru a participa la clienţi de e-mail sau bazate pe server folosind toate instrumentele de comentare şi marcare din Acrobat 8 ​​Professional, inclusiv note, ştampile, evidenţiere, creioane, linii, forme, şi mai mult.

Urmăriţi clienţi şi de a gestiona comentarii
Urmareste pe care comentatorii au contribuit feedback-ul, trimiteţi memento-uri, şi adăugaţi noi participanţi. Compila cu uşurinţă toate comentariile într-un singur document Adobe PDF.

Vezi şi imprimaţi comentarii
Vizualizaţi şi tipăriţi feedbackul, pentru reconciliere facilă. Sortaţi comentariile după autor, dată sau pagină. Caută comentarii pentru cuvinte sau fraze.

Exportul comentariilor în Word sau AutoCAD
Selectaţi şi exportaţi comentariile înapoi în Word original sau fişier AutoCAD. Comentariile apar în Word ca modificări urmărite şi în AutoCAD ca strat separat.


Raţionalizarea de colectare a datelor cu forme de Adobe PDF
Începeţi cu şabloane formular
Profitaţi de avantajul unei biblioteci existente de şabloane de formulare comune, cum ar fi formularele de resurse umane, facturi, rapoarte şi cheltuieli. (Numai pentru Windows)

A crea cu uşurinţă formulare
Crearea de formulare pot fi umplute de distribuţie prin e-mail sau pe web de hârtie scanate, documente PDF, documente Microsoft Word, Excel sau foi de calcul.

Auto-recunosc câmpuri de formular
Localiza automat câmpurile de formulare în documentele PDF statice şi convertiţi-le în câmpuri interactive, care pot fi completate electronic de către orice persoană care utilizează software-ul gratuit Adobe Reader.

Optimizarea fluxului de lucru sub forma
Distribui cu uşurinţă formulare; combinaţi formularele colectate într-un pachet de căutare, PDF Sortable, şi exportaţi datele colectate într-o foaie de calcul.

Activează caracteristici formular în Adobe Reader
Permite utilizatorilor de software-ul Adobe Reader pentru a introduce informaţii direct în Adobe PDF forme şi să le salvaţi pe plan local pentru utilizare offline.


Aplicaţi avansate de securitatea documentelor şi a controalelor
Aplicaţi permisiuni şi parole atribuie
Restricţionarea accesului la documente Adobe PDF utilizând criptare pe 128 biţi. Setaţi permisiunile pentru a ajuta la limita, care poate tipări, salva, copia sau modifica un document.

Semneze documentele digital
Aplicaţi semnături digitale pentru autentificarea documentelor, administrarea stării acestora, şi ajută la protejarea împotriva modificărilor neautorizate.

Activarea semnăturilor digitale în Adobe Reader
Permite utilizatorilor Adobe Reader să semneze digital documente PDF.

Eliminarea datelor ascunse
Inspectaţi documente Adobe PDF pentru metadate, straturi ascunse şi alte informaţii nedezvăluite şi eliminaţi după cum este necesar.

Elimina definitiv informaţiile sensibile
Utilizaţi instrumentele de redactare pentru a elimina permanent textele sensibile, ilustraţiile sau alte informaţii din document Adobe PDF.

Proteja fişierele ataşate
Proteja fişierele ataşate la mesajele documente Adobe PDF cu criptare pe 128 biţi.

Vi se cere să creaţi un cont pe site-ul Adobe înainte de a vă va fi capabil să descărcaţi versiunea de încercare

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Acrobat Pro on 25 Sep 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Acrobat Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (856 votes)
Good
Your rating
Your review