Adobe Acrobat Reader DC 2020.009.20067

Adobe Acrobat Reader DC 2020.009.20067

Developer's description
Published by Adobe on 3 Jun 2020
 • Size

  156.19 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  3 Jun 2020
 • Downloads

  90,914 (70 last week)

"Îmbunătăţească schimbul de informaţii cu ajutorul Adobe PDF."

Adobe Reader este un software gratuit care permite profesioniştilor de afaceri şi utilizatorii de acasă pentru a partaja informaţii fiabil utilizând fişiere PDF inteligente. Puteţi vizualiza cu uşurinţă, imprima, şi căuta fişiere PDF utilizând o varietate de platforme si dispozitive. Acrobat Reader, de asemenea, vă permite să completeze şi să depună formularele PDF on-line.

Adobe Portable Document Format: Inventat de Adobe Systems şi perfecţionat de peste 15 ani, Adobe Portable Document Format (PDF) vă permite să capturaţi şi să vizualizaţi informaţii solide? din orice aplicaţie, pe orice sistem de calculator? şi-l împărtăşească cu oricine in jurul lumii.

Persoanele fizice, întreprinderile, agenţiile guvernamentale şi de încredere în peste tot şi să se bazeze pe Adobe ® PDF pentru a comunica ideile şi viziunea.

Principalele caracteristici ale Adobe Portable Document Format includ:

- Format deschis? Standardul de facto pentru mai sigure, schimbul electronic de informaţii de încredere? recunoscut de către industriile si guvernele din intreaga lume. Conforme cu standardele industriei, inclusiv PDF / A, PDF / X şi PDF / E.
- Multiplatform? Vizibilă şi imprimabilă pe orice platforma? Macintosh, Microsoft ® Windows ®, UNIXÂ ®, şi mai multe platforme mobile.
- Extensibil? Mai mult de 1.800 de furnizori din întreaga lume oferă soluţii bazate pe PDF, inclusiv crearea, plug-in, consultanta, instruire, şi instrumente de suport.
- De încredere şi de încredere? Mai mult de 200 de milioane de documente PDF pe web astăzi, servesc ca dovadă a numărului de organizaţii care se bazează pe Adobe PDF pentru a capta informaţii.
- Menţinerea integrităţii informaţii? Fişierelor Adobe PDF arata exact ca documentele originale şi păstrează fişierul sursă de informaţii? text, desene, 3D, full-color, fotografii, şi chiar logica de afaceri? indiferent de aplicaţia utilizată pentru a le crea.
- Păstraţi informaţiile sigure? Digitală a semna sau de a proteja cu parolă documente Adobe PDF create cu Adobe Acrobat ® 7.0 sau Adobe LiveCycle? software-ul.
- De căutare? Efectul de levier full-text de căutare pentru a localiza dispune de cuvinte, semne de carte, şi câmpuri de date în documente.
... mai mult

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Acrobat Reader on 3 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Acrobat Reader Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (262 votes)
Good
Your rating
Your review