SoftMaker Office 2018.938

SoftMaker Office 2018.938

Developer's description
Published by BinaryNow, Inc. on 29 Oct 2018

"Alternativă la suita Microsoft Office"

BinaryNow Office este compatibil suita Microsoft Office de aplicații. Trei aplicații de birou recomandate esențiale și complete: TextMaker, PlanMaker și prezentări oferă la prețuri accesibile,-iluminat rapid și ușor de utilizat alternativă pentru Microsoft Office. Această soluție integrată pentru crearea, editarea și vizualizarea documentelor, foilor de calcul și prezentări utilizează același format document Microsoft Office (2000 / XP / 2003). Chiar și cele mai recente Microsoft Office 2007/2010/2013 XML deschis (.docx, .xlsx, .pptx) formate sunt pe deplin susținute în BinaryNow Office. Export în Adobe PDF (Portable Document Format) direct din orice aplicație. Conversia documente, foi de calcul și prezentări în acest format larg acceptat pentru distribuirea rapidă și ușoară on-line. Semne de carte PDF, cuprins (TOC) și permisiunile sunt acceptate. Personaliza mesajele dumneavoastră prin fuzionarea câmpuri de date într-un document atunci când imprimați etichete, plicuri sau scrisori. Merge la imprimantă, e-mail, fax sau fișier. Modul de bază de date cuprinzătoare pentru fișiere dBASE permite întreținerea ușoară a adreselor și alte informații de mail merge. Bara de instrumente formă permite adăugarea de elemente de formular, cum ar fi câmp de text, casuta, vertical, eticheta și groupbox pentru a crea forma care pot fi exportate în HTML sau PDF formă care permite salvarea datelor.
PlanMaker are o bibliotecă funcții extinse cu mai mult de 330 de funcția de built-in pentru a efectua data și ora, calcule matematice, statistice și financiare și să facă analiza datelor. Prezentări permite utilizatorilor să creeze un impact mare, de prezentare dinamic și de export-l în film (format video AVI sau WMV) sau în .HTML sau .PDF.
Cu o dimensiune de descărcare de mai puțin de 87MB, aceasta este cea mai mică și mai rapidă subsidiar Microsoft Office pe piață. Orice organizație poate salva pe costurile de implementare și de a beneficia de un minim de cerinte de sistem. Prețuri incepe de la 39.95 dolari per licență de utilizare 3, precum și reduceri de volum sunt disponibile. Opțiuni de licențiere accesibile furniza ușor de management de licență software și imbatabil cost-eficiență.

Requirements: Windows 7 and newer

What's new in this version: new release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SoftMaker Office on 30 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SoftMaker Office Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review