PowerPointPipe Replace for PowerPoint 5.8

PowerPointPipe Replace for PowerPoint 5.8

Developer's description
Published by DataMystic on 19 May 2020
 • Size

  11.26 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  700 (1 last week)

"Căutare și înlocuire Microsoft PowerPoint slide-"

Căutare și înlocuire mai multe prezentări Microsoft PowerPoint. Schimba hyperlink-uri și căi UNC atunci când serverele obține redenumit; să actualizeze datele de contact, cum ar fi nume, adrese și numere de telefon; traduce prezentări cu find / înlocui liste; să actualizeze documentele Microsoft SharePoint sau mapările Microsoft Server namespace.

Cu ajutorul PowerPointPipe este simplu. 1) Trageți și plasați fișierele din Windows Explorer pentru a PowerPointPipe, sau faceți clic dreapta pe fișierele sau folderele pentru a procesa în Windows Explorer și selectați PowerPointPipe. 2) Adăugați una sau mai multe de căutare / înlocuiți perechi. 3) Du-te!

PowerPointPipe poate schimba mii sau milioane de prezentări și pot face mai multe modificări simultan pentru a economisi timp. Ea automat mânere numai pentru citire fișiere, parole și alte elemente de protecție, iar acesta poate fi automatizat pentru a rula peste noapte sau peste un week-end. Nu este necesară nicio interacțiune cu utilizatorul. Aceasta include chiar și de recuperare de repornire în cazul Microsoft PowerPoint se blochează!

PowerPointPipe oferă mai multe opțiuni de căutare și înlocuire decât Microsoft PowerPoint; cum ar fi hyperlink-uri, casete text, forme, proprietăți de documente (cum ar fi titlul, Subiect, Autor, Company, etc), și multe altele. EasyPatterns și Perl modele regex pot fi de asemenea utilizate.

Spre deosebire de produsele concurente pe care le-am examinat, PowerPointPipe este complet compatibil Unicode (care să permită Căutare și înlocuire cu seturi de caractere internaționale), și se poate ocupa un număr nelimitat de prezentări și de a găsi / înlocuiți perechi. PowerPointPipe poate actualiza, de asemenea, ISO-9001 numere de versiune. PowerPointPipe pot căuta / înlocui .PPT, formate .pptx PowerPoint și prezentări OpenDocument .odp.

Încercați-l azi - și de a vedea de ce Microsoft recomandă PowerPointPipe clienților săi!

Requirements: Microsoft PowerPoint or Office 2016, 2013, 2010/2007/Vista, 2003, XP or higher

What's new in this version: * Updated editing grid to be more user-friendly.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PowerPointPipe Replace for PowerPoint on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PowerPointPipe Replace for PowerPoint Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review