WordPipe Search and Replace for Word 9.9

WordPipe Search and Replace for Word 9.9

Developer's description
Published by DataMystic on 20 May 2020
 • Size

  11.98 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  20 May 2020
 • Downloads

  1,034 (1 last week)

"Căutare și înlocuire a documentelor Microsoft Word"

Căutare și înlocuire a documentelor multiple Microsoft Word. Schimba hyperlink-uri și căi UNC atunci când serverele se redenumit; actualiza datele de contact, cum ar fi nume, adrese și numere de telefon; traduce documente cu find / înlocui liste; actualizarea documentelor Microsoft SharePoint sau Microsoft Spațiul mapările Server.

Utilizarea WordPipe este simplu. 1) Trageți și plasați fișiere din Windows Explorer pentru a WordPipe, sau faceți clic dreapta pe fișierele sau folderele pentru a prelucra în Windows Explorer și alegeți WordPipe. 2) Adăugați unul sau mai multe căutare / înlocui perechi. 3) Du-te!

WordPipe pot schimba mii sau milioane de documente, și poate face mai multe modificări simultan pentru a economisi timp. Se ocupa în mod automat numai pentru citire fișiere, parole si alte protectia, și poate fi automatizat pentru a rula peste noapte sau peste un week-end. Nu este necesară intervenția utilizatorului. Aceasta include chiar și recuperare repornire în cazul în accidente Microsoft Word!

WordPipe oferă mult mai multe de căutare și înlocui opțiuni decât Microsoft Word; cum ar fi hyperlink-uri, nume de marcaj, casete de text, forme, drop-down câmpuri, proprietăți de document (cum ar fi Titlu, Subiect, Autor, firma etc), și mai mult. EasyPatterns și Perl modele regex poate fi, de asemenea, utilizat. Codul VBA Modulele pot fi actualizate - chiar dacă protejat cu o parolă.

Spre deosebire de produsele concurente, WordPipe este compatibil pe deplin Unicode (care să permită Căutare și înlocuire cu seturi de caractere internaționale), și se pot ocupa un numar nelimitat de documente și de a găsi / înlocui perechi. WordPipe pot actualiza, de asemenea, ISO-9001 numere de versiune. WordPipe pot căuta / inlocui atat. DOC si DOCX. Formate de documente Word.

Încercați să-l azi - și de a vedea de ce Microsoft recomandă WordPipe pentru clienții săi!

Requirements: Microsoft Word or Office 2016/2013/2010/2007/Vista, 2003, 2002/XP, 2000 or higher

What's new in this version: Improvements to grid editing.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WordPipe Search and Replace for Word on 20 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WordPipe Search and Replace for Word Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review