Easy Card Creator Express 15.25.93

Easy Card Creator Express 15.25.93

Developer's description
Published by Easy Trinity on 4 Aug 2022

"Rapid și ușor cărți de identitate!"

Cel mai versatil identitate software-ul de design carte! Alegerea ideala pentru mici organizațiilor mijlocii și persoanele în căutarea pentru o soluție fotografie carte de identitate la prețuri accesibile. Express Edition oferă o soluție ideală de management de identitate cu fotografie, care este atât de puternic și ușor de utilizat. În plus față de diferitele sale instrumente, interfața cu utilizatorul ușor și capacitățile de proiectare mari face Express Edition software-ul de preferinta pentru utilizatorii de toate nivelurile de calificare, de la începător la expert. Interfața sa simplă și caracteristici puternice fac din el un must-have pentru orice grup cu probleme de securitate.

Requirements: Windows

What's new in this version: - Barcode Scanning; - Signature; - Supervisor and printer user roles; - Wizards; - Magnetic Stripe; - Templates; - Printer settings; - ID Card Design and Printing; - Free ID Card Templates; - Barcode Printing; - Network version;

 • Updated

  4 Aug 2022
 • Downloads

  1,929 (7 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Easy Card Creator Express on 4 Aug 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Easy Card Creator Express Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review