ExcelPipe Find and Replace for Excel 8.5

ExcelPipe Find and Replace for Excel 8.5

Developer's description
Published by DataMystic on 19 May 2020
 • Size

  11.19 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  932 (1 last week)

"Căutare în batch și înlocuire foi Excel"

Căutarea în lot și înlocuirea mai multor foi de calcul Excel. ExcelPipe face cautarea / inlocuirea sarcinilor cu Microsoft .xls .xlsx simple.

Modificați hiperlegăturile, căile UNC și sursele de date când serverele se redenumesc; actualizați datele de contact, cum ar fi numele, adresele și numerele de telefon; traduce foi de calcul cu liste mari de găsire / înlocuire importate din excel / csv / tab; actualizați documentele Microsoft SharePoint sau mapările Microsoft Namespace Server.

Utilizarea ExcelPipe este simplă: 1) Glisați și fixați fișiere din Windows Explorer în ExcelPipe, 2) Adăugați una sau mai multe perechi de căutare / înlocuire. 3) Du-te!

ExcelPipe poate schimba mii sau milioane de foi de calcul și poate face simultan mai multe modificări pentru a economisi timp. Se ocupă în mod automat de fișiere, parole și alte tipuri de protecție numai pentru citire și poate fi automatizată pentru a rula atunci când aveți nevoie de aceasta. Nu este necesară interacțiunea utilizatorului. Ea include chiar și recuperarea în cazul în care Microsoft Excel se prăbușește!

ExcelPipe oferă mult mai multe opțiuni de căutare și înlocuire decât Microsoft Excel; cum ar fi hyperlink-uri, casete de text, forme, proprietăți ale documentelor (cum ar fi Titlu, Subiect, Autor, Companie etc.), surse de date și multe altele. Modelele EasyPatterns și Perl regex pot fi de asemenea folosite pentru înlocuiri mai sofisticate.

ExcelPipe este compatibilă în întregime cu Unicode (permite găsirea și înlocuirea cu seturi de caractere internaționale), poate gestiona un număr nelimitat de foi de calcul și poate găsi / înlocui perechi și cabina să fie complet automatizată din linia de comandă.

ExcelPipe poate căuta / înlocui formatele .XLS, .XLSX și OpenDocument .ODS.

NOU! Acum pot găsi și înlocui imagini în foi de calcul Excel

Microsoft recomandă ExcelPipe clienților săi pentru un motiv bun!

Requirements: Microsoft Excel or Office 2016/360/2013/2010/2007/Vista, 2003, XP or higher

What's new in this version: Search/replace operations now respect the setting of the Retain Last Access Date option

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ExcelPipe Find and Replace for Excel on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ExcelPipe Find and Replace for Excel Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review