Multimedia Protector 3.0.2

Multimedia Protector 3.0.2

Developer's description
Published by Mirage Computer Systems GmbH on 24 Sep 2010

"Protejaţi-Flash, PDF, PPT, EXE, video"

Multimedia Protector protejează documente importante, materiale de conferinţe, e-learning de software, prezentari de firma, etc, impotriva fiind copiate şi alterate în scop malefic. Companiile, de exemplu, poate proteja împotriva utilizării abuzive materiale de conferinţe, informaţii concepute pentru forta de vanzari de informare şi de curs şi conţinutul workshop împotriva furtului de date. Orice document care poate fi tipărită utilizând un driver de imprimantă poate fi, de asemenea, protejate prin Protector multimedia. Programe suplimentare, cum ar fi Reader Flash-player, PPT sau PDF nu sunt necesare - toate componentele necesare sunt cuprinse în Multimedia Player.Protecţie este aplicat prin criptarea şi stocarea tuturor fişierelor de un proiect, de exemplu, o aplicaţie flash cu imagini, video, fişiere audio şi de altă natură, într-o singură bază de date unică. Formatele de fişiere originale nu pot fi accesate de către utilizatori neautorizaţi.Multimedia Protector este livrat împreuna cu player-ul multimedia propriu, care nu are nevoie de o instalare pe PC-ul clientului. Toate tipurile de mass-media, cum ar fi CD-uri, DVD-uri, memorii USB sau Downloads, sunt acceptate.Multimedia Protector conţine pre-definite secvenţe de operare, astfel încât utilizatorul nu va avea nevoie de orice aptitudini de programare pentru crearea unui proiect să fie protejate, de exemplu, un DVD-ROM care conţine software-ul care autorul vrea să distribuie sau să furnizeze ca o versiune de timp limitată sau o versiune de test, cu opţiuni de activare. În cazul în care proiectul este creat, toate tipurile de control de licenţă pot fi furnizate pentru ca de asemenea.O altă opţiune este convenabil activarea online, care, însă, este o caracteristică exclusivă de versiunea Premium (necesita un server de activare web sau serviciu de găzduire). Multimedia Protector Premium Edition acceptă, de asemenea, licenţe de reţea ale produselor protejate.Elementele verificate prin intermediul player-ul multimedia integrat sunt limitele de timp ale versiunilor de încercare, de protecţie a copia, de protecţie a conţinutului de documente, precum şi administrarea de licenţe de reţea.

Requirements: Windows

What's new in this version: Multimedia Protector now comes with a new video and audio protection: Supports any video / audio formats, which are available on the end user system Protection against video recording

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Multimedia Protector on 30 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Multimedia Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review