Paper Killer 2016.7.6

Paper Killer 2016.7.6

Developer's description
Published by Visual Vision on 11 Jun 2019

"Asigurați-manual, ghid, HTML Help CHM, hipertext"

PaperKiller este software-ul profesional cel mai productiv pentru a crea un manual, hipertext, un ghid, documentare a crea și gestiona, manuale de referință, HTMLHelp CHM sau WinHelp HLP ajutor online pentru software-ul. Sau chiar un CD / CD-ROM / DVD-uri personale cu lucrurile tale, repede. Gestionați documente electronice, edita pagini cu fonturi, stiluri, tabele și imagini ca un wordprocessor și se pune link-uri și imagini hot-spoturi cu ușurință, precum și audio, video, ferestre pop-up, galerii foto, etc Salvați ieșire în toate populare formate, inclusiv Rtf-WinHelp, HTML, HTML Help, Doc pentru msword dvs. și Txt.
Economisi timp. Aflați mai multe un singur instrument și mantain un document singură sursă, în timp ce editați, căutare / înlocuire, arhivă, să publice și funcțiile de export acționează asupra întregii hipertext, mai degrabă decât pagini individuale. Profitați de album intern pe care îl face ușor să reutilizați obiecte și imagini, clipart și șabloane de colecții care vă ajută să obțină rezultate imediate, managementul hypertext optimizat, care face chiar de lucru simplu (și vizuale) de plasare a elaborat cadru-to-cadru link-uri. Totul este proiectat pentru utilizarea de zi cu zi, fiecare mic detaliu al interfeței este optimizat pentru viteza. Un singur manual, o hipertext, un singur fișier.
Și aveți posibilitatea să reutilizați instantaneu munca în alte scopuri, de asemenea, cu alte produse VisualVision, vezi visualvision dot com

Requirements: Ok for all Windows

 • Updated

  11 Jun 2019
 • Downloads

  827 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Paper Killer on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Paper Killer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review