PortableApps Platform (PortableApps Suite) 17.1.1

PortableApps Platform (PortableApps Suite) 17.1.1

Developer's description
Published by Rare Ideas, LLC on 11 Sep 2020
 • Size

  5.13 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  11 Sep 2020
 • Downloads

  997 (1 last week)

"computerul dvs., fără computer "¢"

computerul dvs., fără computer "¢
Noua platformă PortableApps.com este acum disponibilă și include un magazin complet de aplicații. Acum vă puteți construi propria suită de software portabil cu doar câteva clicuri. Magazinul de aplicații va descărca automat și le va instala pentru dvs. Există și multe alte caracteristici extraordinare. Incepe astazi!

Descărcați detalii
Sisteme de operare: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
De asemenea, funcționează cu: Linux, Unix, BSD, etc prin intermediul Wine & Mac OS X prin CrossOver, Wineskin, WineBottler, PlayOnMac
Suport pe 32 de biți și pe 64 de biți: ajustează automat suportul și performanța fiecărui calculator
Distribuitor: PortableApps.com
Data actualizării: 2018-12-06 (Changelog Platform)
Licență: Free / Open Source (GPL, unele MIT, unele imagini CC, mărci comerciale și rochie de comerț nu sunt incluse)
Cod sursă: Platforma PortableApps.com (Meniu, App Store, etc)
MD5 Hash: a6b3060699c61502d7437c106fdc57c9
Descărcări: peste 26 de milioane

Platforma PortableApps.com este un sistem software complet portabil, care vă permite să vă creați propria aplicație portabilă pentru aplicații portabile pentru a vă folosi pe unitatea USB, unitatea cloud sau PC-ul local.
1. Toate aplicațiile preferate, oriunde
PortableApps.com vă permite să transportați toate aplicațiile preferate pe un dispozitiv portabil sau unitate cloud și să le utilizați pe orice PC. Browserul dvs. cu marcajele și extensiile dvs., suita dvs. de birou, editorul foto, colecția de muzică, jocurile, instrumentele de dezvoltare și multe altele. Tot ce ai nevoie să lucrezi și să te joci cu tine pe fiecare PC pe care îl folosești. Lucrați, acasă, școală, vizitați familia și prietenii, chiar și în timp ce călătoriți. Totul rămâne și pe drumul tău. Acum, fiecare PC devine PC-ul tău.
2. Dispozitiv portabil, Director cloud sau Local. E alegerea ta
Platforma PortableApps.com vine cu un program de instalare inteligent, care vă permite să instalați cu ușurință mediul dvs. pe dispozitivul dvs. portabil, pe unitatea cloud (Dropbox, Google Drive etc.) sau pe PC-ul local. Aplicațiile sunt portabile și vor rula de oriunde lucrați, făcându-le o clipă pentru a vă păstra aplicațiile și datele cu dvs. și în siguranță înapoi la nor.
3. App Directory portabil - built-in App Store și Updater
Platforma PortableApps.com are un magazin de aplicații construit chiar înăuntru, astfel încât să puteți găsi și instala aplicațiile pe care le doriți cu doar câteva clicuri. Listați toate aplicațiile disponibile pe categorii, titlu, cele mai noi versiuni sau actualizate recent. Puteți găsi browserul dvs. web preferat, jocuri populare, utilități la îndemână, instrumente educaționale, editori de imagini, programe de chat și multe altele. Există sute de aplicații gratuite disponibile cu aplicații noi adăugate în fiecare săptămână. Cu nici o limită de descărcare, puteți descărca o aplicație sau o sută.
4. Organizați cu Foldere, Favorite, Căutați după tip de căutare și multe altele
Puteți organiza colecția dvs. de aplicații în creștere utilizând meniul personalizabil, astfel încât să puteți găsi cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie. Puteți să organizați în mod automat aplicațiile în foldere sau să creați propriile dvs. de lucru așa cum credeți. Alegeți aplicațiile ca preferate și vor fi întotdeauna chiar în partea de sus pentru acces instantaneu. Aveți posibilitatea să aveți chiar și meniul aflați ce aplicații utilizați cel mai mult și păstrați-le în față și centru. Iar când trebuie să găsiți rapid o aplicație, tastați căutarea integrată și veți găsi ceea ce căutați. Când ați găsit aplicația dvs., apăsați pe Enter și prima aplicație va începe imediat. De asemenea, puteți utiliza tastatura pentru a naviga în lista de aplicații și în rezultatele căutării.
5. PortableApps.com Updater - Aplicațiile dvs. sunt la zi
Cu PortableApps.com, nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă asigura că software-ul dvs. este actualizat. Când este lansată o nouă soluție de securitate pentru browserul dvs. sau dacă este disponibilă o nouă funcție în jocul dvs. preferat, programul PortableApps.com Updater vă va anunța automat. Doar faceți clic pe un buton, iar actualizările sunt descărcate și instalate fără a afecta setările și fișierele salvate. Și dacă vă grăbiți sau folosiți un computer într-o conexiune lentă, puteți aștepta mai târziu cu doar un clic.
6. Teme, culori și meniul dvs. personal
Indiferent dacă doriți ca meniul dvs. să pară modern sau retro, ușor sau întunecat, sticlos sau simplu, platforma PortableApps.com are o opțiune pentru dvs. Cu o duzină de teme legate fiecare cu un curcubeu de selecții de culori, ați putea alege un aspect diferit în fiecare zi de luni de zile și niciodată nu au același meniu de două ori. Și puteți personaliza meniul prin adăugarea unei imagini personale în colțul din dreapta sus.
7. Fonturi portabile
Platforma PortableApps.com acceptă posibilitatea de a purta fonturi pe dispozitivul dvs. portabil și de a le utiliza cu software-ul portabil fără a fi nevoie să le instalați pe mașina locală. Acum, când lucrați la acea prezentare importantă pentru muncă sau posterul pentru unitatea de caritate, puteți fi la fel de creativ cu ceea ce vă place cu aspectul și totuși să îl arătați și să imprimați același lucru pe fiecare computer pe care îl utilizați. TrueType (TTF), OpenType (OTF), Colecții TrueType (TTC) și alte formate de fonturi sunt toate acceptate.
8. Caracteristici avansate
Indiferent dacă doriți să vedeți numai software open source, ascundeți cuvântul "Portabil" în numele aplicațiilor dvs., ascundeți ecranele de pornire, porniți automat aplicații atunci când porniți meniul, afișați aplicațiile instalate în lista magazinelor de aplicații, obțineți un raport despre toate instalările instalate aplicații, optimizați aspectul și funcționalitatea meniului sau începeți să verificați versiunile beta ale software-ului nostru, platforma PortableApps.com are puterea și opțiunile pentru a funcționa așa cum doriți. Și dacă există ceva pe care nu l-am adăugat încă pe care doriți să îl vedeți, adresați-vă doar pe forum. Adaugam noi functionalitati in fiecare luna!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PortableApps Platform (PortableApps Suite) on 5 Sep 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PortableApps Platform (PortableApps Suite) Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review