Postage Saver 11.1.10

Postage Saver 11.1.10

Developer's description
Published by Postage Saver Software on 1 Jun 2020

"Pregătește trimiterile poștale în vrac de presă USPS."

Poșta $ aver Pro și Postage $ aver Lite sunt pachete software cu costuri reduse care vă fac ușor să pregătiți corespondența prin poștă în vrac și să economisiți bani prin poștale. Poșta $ aver sortează adresele prin tavă sau sac pentru pregătirea rapidă a corespondenței dvs.; completează și imprimă declarațiile poștale necesare și rapoartele de corespondență; imprimă automat etichete de tăvi cu coduri de bare sau etichete de sac; și imprimă instrucțiuni ușor de urmărit pentru asamblarea fiecărei corespondențe. În plus, Postage $ aver Pro adaugă coduri de bare inteligente "full-service". Utilizați coduri de bare full-service pe toate corespondențele dvs. în vrac și USPS vă va renunța la taxa anuală de corespondență, o economie anuală de 235 USD! Utilizați Postage $ aver pentru a pregăti corespondența de marketing (comercială și nonprofit), clasa I, periodice și materialul imprimat legat. User friendly - Aflați cum să îl utilizați în câteva minute. Ghid complet de utilizare și ajutor inclus în ecran. Certificat PAVE pentru acuratețe de către Serviciul Poștal al S.U.A. Dacă biroul dvs. poștal vă întreabă modul în care ați pregătit corespondența, vă vom ajuta să găsiți și să remediați problema. Funcționează cu toate formatele standard de foi de calcul și de bază de date, inclusiv Excel, dBase, Filemaker Pro și multe altele, pentru a economisi timp și bani și nu trebuie să reintroduceți lista. Și Postage $ aver este susținută de mai mult de 25 de ani de experiență, ajutând mailer-urile să pregătească cu succes e-mailurile!

Requirements: None

What's new in this version: Now you can print your addresses in bulk mailing order directly on labels or on your mail pieces, without needing to do a mail merge in Word or other software. (You can still use a mail merge if you need or want to.) Plus, we've added two new mail preparation options, and made more than a dozen other improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Postage Saver on 1 Jun 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Postage Saver Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review