Scheduling Employees for Windows 4.5

Scheduling Employees for Windows 4.5

Developer's description
Published by Guia International on 9 May 2023

"Pentru programarea angajaților."

Iată câteva dintre caracteristicile ...
        Acum, Apple Mac este compatibil! Acest planificator este conceput pentru utilizarea în întreprinderile care au angajați și sunt interesați să țină evidența timpului și a salariilor în timpul procesului de planificare. Acest program este adesea folosit în restaurante.
        Funcția de disponibilitate a angajaților va împiedica programarea atunci când angajatul nu poate lucra sau este sub vârstă. O caracteristică Productivitate urmărește raporturile Tranzacții-Vânzări sau procentul de forță de muncă în timp ce vă planificați. Orele de lucru sunt introduse prin glisarea și direcționarea mouse-ului, tastatura nu este folosită pentru a intra ora. În timpul instalării, un departament de exemplu este creat cu angajați fictivi și planificări, astfel încât noul utilizator să poată investiga aplicația fără a fi necesar să introduceți date. Programul este ușor de utilizat, utilizatorul nu trebuie
        se ocupă cu dosare, directoare, subdirectoare și nume de fișiere pentru a face planificarea. Capabilitatea rapoartelor de e-mail a fost adăugată doar cu suport pentru fișierele atașate la e-mail PDF, Word și Excel.
        Graficele de bare și linii sunt generate pentru revizuirea ecranului și rapoarte.
        Doi editori permit programarea departamentului și programarea pentru un angajat.
        Ajutor personalizat este disponibil pe majoritatea ecranelor. Două niveluri de protecție prin parolă, unul pentru Big boss și două pentru manageri de departament. Informațiile financiare pot fi ascunse managerilor de departament. Prima zi a săptămânii este setată în ecranul Departamentului și poate fi modificată în orice moment. O aplicație are funcția de rezervă și restaurare a bazei de date.
        Puteți transfera angajații între departamente. O funcție Shift intră într-o schimbare standard. Puteți stoca până la 10 schimburi. Se poate tipări un program săptămânal pentru un singur angajat.
        Puteți programa și colecta statistici între orele pe care le puteți alege. Dacă efectuați o operație de 24, puteți selecta propria oră de întrerupere. Vizualizați totalul zilnic și săptămânal ca opțiune într-o etichetă împărțită. Afișați numărul de cheltuieli pentru fiecare oră în funcție de programare. Graficele de bare pot fi tipărite pentru întreaga săptămână cu opțiuni de sortare și pagină pentru fiecare zi.
        Printeaza previzualizarea pentru toate rapoartele. O previzualizare HTML pentru toate programele.

Requirements: Pointing device (Mouse), Internet Connection, Gmail, Hotmail, or Yahoo email account.

What's new in this version: Overtime Pay, Evening Pay, Holiday Pay, Weekend Pay, Vacation Time

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Scheduling Employees for Windows on 9 May 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Scheduling Employees for Windows Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review