SharePoint Choice Indicator 1.4.507.1

SharePoint Choice Indicator 1.4.507.1

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 8 May 2020

"Alegere SharePoint set cu diferite culori."

SharePoint Alegerea Indicator vă permite să acorde prioritate, să organizeze și să monitorizeze obiecte de activitate și lista prin aplicarea de etichete cu coduri de culori care corespund criteriilor de selecție specificate. Alegerea Indicatorii informații de asistență plutitoare tooltip, setările de culoare personalizate, precum și capacitatea de a aplica una sau mai multe etichete colorate pentru fiecare listă sau element de activități, vă permite pentru a scana rapid și de sortare prin listele SharePoint lungi, fără a compromite date individuale element din listă. Caracteristica SharePoint Alegerea Indicatorul este o extensie a implicit SharePoint Choice Coloana, care nu are suport pentru culoare de codificare pe SharePoint coloana / Lista vederi.

Pe pagina Setări coloană Edit, o grilă cadru indicator va permite administratorului de a seta o culoare pentru fiecare alegere o dată caracteristica SharePoint Alegerea Indicatorul a fost instalat cu succes.

 Lista de etichetă și de sarcini obiecte cu una sau mai multe etichete colorate care corespund criteriilor dvs. specificate;
Conversie în ambele sensuri între caracteristica SharePoint Choice și funcția Choice Indicator;
Opțiuni de culoare personalizate pentru fiecare alegere listă;
Filtra și sorta elementele în funcție de anteturile de coloană.

După salvarea setărilor, alegerile vor fi afișate ca pătrate colorate în vizualizarea listei. Atunci când mouse-ului peste panoul de culoare, va fi afișat criteriile scrise asociate cu eticheta de culoare. Caracteristica de culoare Alegerea Indicator vă permite să selectați criterii, fie unul sau mai multe variante pentru fiecare element din listă și va afișa fiecare alegere selectat ca un pătrat de culoare separat.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: New Features: - Server License is available; - Announced compatibility with SharePoint 2010.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint Choice Indicator on 8 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint Choice Indicator Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review