SharePoint List Sync 1.5.710.2

SharePoint List Sync 1.5.710.2

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 31 May 2020

"Structura de foldere Opțional sincronizare element sursă."

Nu ar fi mai ușor dacă puteți combina diferite listele SharePoint într-o astfel încât să nu trebuie să meargă înainte și înapoi între liste diferite? Sau de a sparge în jos o listă mare în liste diferite, în funcție de condițiile prestabilite?
SharePoint Lista Sync simplifică managementul de proiect între diferite departamente din companie prin combinarea listele SharePoint astfel încât să puteți lucra cu o singura lista de agregate. Listele SharePoint poate fi, de asemenea, sortate și împărțit în mai multe alte liste. Permisiunile pot fi stabilite pentru utilizatorii specifice pentru restricție de conținut.
Eliminarea timpului de inactivitate ca SharePoint Listă sincronizare actualizează automat modificările din listele de sursa de a-tinta liste, precum și sincronizarea invers, astfel ca orice progres este întotdeauna up-to-data.

SharePoint Lista Sync este o caracteristică add-on pentru sincronizarea fișierelor de documente sau liste între sursă și listele țintă printre colaboratori SharePoint. În timp real sau manual sincronizarea se întâmplă atunci când documentele sau obiectele sunt modificate, șterse, verificate sau aprobate.

Într-o situație de management de proiect, lista de sincronizare ajută un Manager de Proiect a gestiona și a sincroniza documente și sarcini mai multe echipe ", prin crearea unei liste sursă de fișiere și o mulțime de liste țintă pentru colaboratori din SharePoint. Orice informație modificările Project Manager in lista lui sursă va fi actualizată în listele echipei țintă. Ar fi clar pentru fiecare colaborator sau echipă de ceea ce sarcini și cerințele sale sunt. Echipele pot modifica și actualiza propriile sarcini și vor fi sincronizate înapoi la lista de surse Managerului de Proiect.

Lucra eficient între colaboratorii SharePoint prin sincronizarea de documente, dosare și alte fișiere în grupuri de lucru ca fișiere care sunt editate, modificate, revizuite sau adăugat sunt automat sincronizate în cadrul grupului de lucru pentru progresul continuu.
Gestionare eficientă a fișierelor în rândul utilizatorilor de cartografiere care elementele sau coloane trebuie să fie sincronizate. Articole adăugat, modificat, șters, verificate sau aprobate vor fi sincronizate în mod activ. Atașamentele pot fi, de asemenea, sincronizate, precum și sincronizarea structura folderului element.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: Bug Fixed: - Crashes in such sites in which the region settings don't support separation of numbers by a comma.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint List Sync on 31 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint List Sync Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review