SharePoint Lookup Tracker 1.10.509.5

SharePoint Lookup Tracker 1.10.509.5

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 15 May 2020

"Afișează toate articolele care căuta informații."

Un link-ul "Informații înrudite" pe Context Menu de element SharePoint la o pagină de prezentare generală afișează toate informațiile conectate a elementului;
Afișează toate articolele de la care acest articol se uită în sus de informații;
Afișează toate articolele care căuta informații din acest articol.

SharePoint Căutare Tracker oferă o privire de ansamblu pagina pentru a lista toate informațiile legate de un element. Pagina afișează nu numai toate elementele de care acest articol se uită în sus, dar, de asemenea, toate elementele care căuta informații din acest articol. SharePoint Căutare Coloana este frecvent utilizat, pentru ea construiește relații între elemente din liste diferite. În general, aveți nevoie pentru a construi o relație cu două sensuri între cele două elemente, de exemplu, în cazul în care o căuta informații de la B, B poate, de asemenea, trebuie să se uite în sus A. Această operație este complicată și ușor de a face greseala. Cu SharePoint Căutare Tracker, relația două-un fel poate fi ușor afișate într-o pagină fără a crea manual coloane Căutare în ambele sensuri. SharePoint Căutare Tracker pot căuta toate elementele legate de elementul specific și afișa le clasificate în funcție de liste.

SharePoint Căutare Tracker este ușor de utilizat. Odată ce Căutare Tracker este instalat, comanda rapidă conducerea la pagina de informații legate vor fi adăugate în meniul de editare element, precum și bara de instrumente de afișare-formular element. SharePoint Căutare Tracker este un instrument ușor, dar foarte util pentru SharePoint dumneavoastră.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: Modified Chinese localization resource file.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint Lookup Tracker on 15 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint Lookup Tracker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review