SharePoint RichText Boost 1.16.820.1

SharePoint RichText Boost 1.16.820.1

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 8 May 2020

"Redimensiona zona RichText, insera imagini cu ușurință"

Mări sau micșora dimensiunea zonei bogat editor de text fără a modifica setările Lista repede;
Încărca și insera imagini, filme flash și hyperlink-uri în orice câmp de text îmbogățit în mod direct;
Include opțiunea de a redimensiona automat imaginile în care acestea sunt încărcate în zona de bogat editor de text sau păstra dimensiunile originale ale imaginii;
Panou de control editor de text bogat personalizabil permite utilizatorilor pentru a activa sau dezactiva orice funcționalitate Boost RichText;
Configurarea setărilor de bogat editor de text de la nivelul de listă sau de la nivelul colecției de site;
Funcție de memorie integrată vor stoca dimensiuni bogate din zona editor de text între modificările element pentru o experiență de vizionare mai user-friendly.
SharePoint RichText Boost dramatic îmbunătățește funcționalitatea implicit SharePoint bogat editorul de text fără a crea un nou tip de coloană. Acesta adaugă capacitatea de a încărca și insera imagini, hyperlink-uri, și filme flash direct în orice coloană de text bogat fără a le stoca într-o bibliotecă de documente, făcându-l ideal pentru stocarea de conținut complex și formatat în orice listă SharePoint. Mai mult decât atât, SharePoint RichText Boost adaugă opțiunea de a redimensiona automat imaginile în care acestea sunt încărcate în zona de bogat editor de text sau păstra dimensiunile originale ale imaginii.
Odată ce un film imagine sau Flash a fost adăugat, utilizatorii au posibilitatea de a crește rapid sau micșora dimensiunea zonei bogat editor de text fără a modifica setările Lista: maximizarea bogat zona de editor de text la frontierele fereastră, sau crește treptat sau micșora înălțimea și lățimea de bogat zonei editor de text pentru a se asigura că tot conținutul de important este vizibil ca elementul este editat. O funcție de memorie integrată vor stoca bogate dimensiunile zonei editor de text între modificările element pentru o experiență de vizionare mai user-friendly, ceea ce înseamnă că data viitoare când elementul este editat, bogata zona editor de text va redimensiona automat la dimensiunile corespunzătoare.

Requirements: SharePoint

What's new in this version: New Feature: - Supports German.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint RichText Boost on 8 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint RichText Boost Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review