SharePoint Site User Directory 1.3.514.2

SharePoint Site User Directory 1.3.514.2

Developer's description
Published by boostsolutions Co., Ltd on 17 May 2020

"Afișa și informații de profil de utilizator de imprimare."

Ai nevoie de un ușor de utilizat sursă de informații de utilizator de SharePoint? Sau ai nevoie pentru a găsi oameni și de expertiză din cadrul companiei de asistență cu experiență?
Site-ul de utilizare Director parte web permite un afișaj în vedere copac de navigație, fie prin alfabetică, OU, categorie de site-ul SharePoint, sau statutul online. Organiza efort această listă pentru a căuta pentru utilizatorii de categorii. Utilizatorului care au un statut activ (activitate în termen de 5 minute), în SharePoint vor apărea ca "online", pentru a permite un răspuns mult mai prompt, în cazul în care acestea sunt încă în prezent on-line.
Căutare convenabil și profilul utilizatorilor de afișare SharePoint în nostru utilizator Site Directory, dacă acesta este pentru a gasi persoane specificate sau de expertiză.

Partea User Directory Web site SharePoint permite utilizatorilor pentru a afișa toți utilizatorii într-un mediu SharePoint. Utilizatorii pot fi afișate în ordine alfabetică, în conformitate cu statutul online este, apartenența lor la OU, sau pe site-ul.

O diferență majoră între SharePoint implicit site-ului web partea utilizatorului și site SharePoint Directory Utilizatorul este capacitatea sa de a nu numai grupurile de afișare SharePoint și grupuri de anunțuri, dar, de asemenea, toți membrii SharePoint și grupurile de anunțuri din SharePoint. De asemenea, site-ul director al utilizatorului oferă opțiunea de a căuta utilizatori, mesaje alți utilizatori, și pentru a imprima informații de utilizator.
Căutare convenabil și profilul utilizatorilor de afișare SharePoint în nostru utilizator Site Directory, dacă acesta este pentru a gasi persoane specificate sau de expertiză.
Afișarea utilizatorii site-ului SharePoint în vedere copac de navigație în ordine alfabetică, unitate organizațională (OU), site-ul, sau statutul online.
Arată dacă un utilizator a fost activă în SharePoint într-un interval de timp de 5 minute
Defini și de a organiza proprietăți AD în file personalizabile prin adăugarea, eliminarea, redenumirea sau proprietăți AD și file

Requirements: SharePoint

What's new in this version: Licensing module upgraded.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SharePoint Site User Directory on 17 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SharePoint Site User Directory Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review