Websio SharePoint Scanner Plug-in 2010 6.0

Websio SharePoint Scanner Plug-in 2010 6.0

Developer's description
Published by Websio Information Solutions Ltd on 12 Sep 2014

"Scanați în biblioteca de documente SharePoint 2010"

Folosind Websio SharePoint Scanner Plug-2010, documentele din hârtie pot fi scanate pe un scaner de documente și trimise în anumite locații din SharePoint pentru stocarea și gestionarea continuă a ciclului de viață a documentelor.

SharePoint Scanner Plug-in 2010 Professional include, de asemenea, opțiunea de a converti imaginea în text (efectuați OCR *) și de a salva documentele ca PDF căutabile.

Plug-in-ul Scanner SharePoint 2010 folosește tehnologii avansate de compresie pentru a permite cea mai bună calitate a documentelor cu cea mai mică dimensiune a fișierului.

Plug-in Scanner SharePoint 2010 realizat ca caracteristică autohtonă SharePoint 2010. Acceptă toate tipurile de scanere: simple scanere desktop și profesionale cu alimentatoare.

Plug-in-ul poate fi ușor localizat pentru orice limbă (consultați Ghidul utilizatorului pentru detalii).

Requirements: Microsoft SharePoint Server 2010 or Microsoft SharePoint Foundation 2010

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Websio SharePoint Scanner Plug-in 2010 for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review