Science Helper For Ms Word 2.2

Science Helper For Ms Word 2.2

Developer's description
Published by helpscience inc on 24 Apr 2016

"Adăuga cu ușurință grafice științifice și Grafice de cuvânt"

Stiinta ajutor pentru MS Word ® este un program fantastic de mijloc, liceu sau la nivel de colegiu matematica, chimie, fizica sau inginerie profesori, studenți sau cercetător. Acest lucru ușor de utilizat software-ul ajută utilizatorul în elaborarea de documente cu aspect profesional, cu grafice care arata echipament științific adecvat și echipamente de set-up.

Stiinta Helper pentru MS Word ® oferă utilizatorului o gama larga de opțiune în crearea de grafice profesionale fiind în același timp în mod fundamental, pur și simplu. Cu Stiinta Helper pentru MS Word ® nu mai este nevoie să căutați pe internet pentru ore în căutare de grafice care nu se pot referi complet la text. Stiinta Helper pentru MS Word ® este 100% compatibil cu MS Word ®, economisind timp în timp ce face un document profesionist și funcțională.

Înainte de a instala Stiinta Helper pentru MS Word, calculatorul dumneavoastră trebuie să fi fost instalat MS Word, care sugerează să instalați MS Word 2000 (Word97 este compatibil), sau de mai sus ediție. Sfătui cel mai bine pentru a utiliza capacitatea de rezolvare de 800 x 600 sau mai mare.

Requirements: Pentium 166 CPU , 32MB Ram , Ms Word

What's new in this version: Added Electronic graphs

  • Updated

    24 Apr 2016
  • Downloads

    1,032 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Science Helper For Ms Word for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review