cut pdf software 4.0.1.5

Developer's description
Published by Infoalp Technologies on 19 Aug 2020

"Cut PDF Software nu Split & Merge fișiere PDF."

Cut PDF Software automatizeaza procesul de taiere, înlănțui și adăugați fișiere PDF, aveți posibilitatea să taie un fișier în a doua sau mai mult de două fișiere și puteți să-l taie în a gamă specifică de pagini sau consolida gama de fișier într-un nou fișier pdf de cădere anumite pagini din ea. puteți împărți un fișier PDF în pagini individuale și nerge orice număr de fișiere într-un fișier singe., un fișier PDF existent sau adăuga o listă de fișiere împreună, fișierul rezultat este optimizat pentru spațiu. Optimizare PDF Dimensiune este de pana la 50% mai bine decât concatenarea fișierelor în Acrobat și utilizarea altor instrumente care utilizează Acrobat pentru a înlănțui, se păstrează, de asemenea, poziții de marcaj la noi poziții în ieșire PDF.
Programul este, de asemenea, foarte robust și fiabil și suportă practic orice gust pentru format PDF. Cele mai multe utilitati PDF lent la un crawl, atunci când procesarea de fișiere cu un număr mare de pagini; Tăietor PDF efectuează la o viteză remarcabilă la ultima pagină.
PDF Cutter este un software interactiv de utilizator util și de înaltă performanță, care pot înlănțui, adăugați și împărți fișierele PDF. Chiar dacă recomandate abundent, programul este foarte usor de utilizat. Din testele de referință de performanță, noi credem că de tăiere PDF este cel mai rapid înlănțui, adăugați și utilitate Split disponibile astăzi.
De fapt, testele noastre au aratat ca programul ruleaza de pana la de patru ori mai rapid decât produsele concurente. Programul este, de asemenea, foarte robust și fiabil și suportă practic orice gust pentru format PDF. Cele mai multe utilitati PDF lent la un crawl, atunci când procesarea de fișiere cu un număr mare de pagini; PDFappend efectuează la o viteză remarcabilă la ultima pagină.
* Taiati o PDF în fișiere saveral de pagini individuale sau interval de pagini.
* Adăugați un fișier PDF într-un fișier PDF existent.
* fișiere concatena PDF în orice ordine
* Adăugați o pagină sau mai multe pagini la un fișier PDF existent
* documente Split, PDF de numere de pagină sau intervale de pagini personalizate, etc
* Taiati un fișier în pagini individuale sau seturi de pagini.

Requirements: 32MB RAM, 9MB Disk Space for installation

What's new in this version: Support for all splitting and merging

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested cut pdf software on 19 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
cut pdf software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review