Adminsoft Accounts 4.208

Developer's description
Published by Adminsoft on 7 May 2020
 • Size

  25.35 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows,
 • Price

  $0.00
 • Updated

  7 May 2020
 • Downloads

  1,997 (1 last week)

"Conturi gratuite de software ușor de utilizat."

Software gratuit de contabilitate. Software-ul nostru cuprinzător, dar ușor de utilizat, rulează pe aproape orice PC care rulează Windows, de la Windows 98, inclusiv Windows 10 (versiunea 3.nnn va rula și pe Windows 95 și NT 4) Nu există timp și niciun pop-up publicitar.

Acum vă puteți pune conturile pe computer, rapid și ușor. Potrivit pentru majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii. Mențineți detaliile clienților și furnizorului dvs. Realizați facturi și declarații de vânzări. Introduceți facturile furnizorilor și ridicați sfaturile de remitere. Datele pot fi exportate în Microsoft Word și Excel, și OpenOffice Write and Calc. Rapoartele, facturile, declarațiile și comenzile de cumpărare pot fi trimise prin e-mail, imprimate sau afișate în fișier (inclusiv HTML).

Controlați inventarul dvs., ridicați comenzile de cumpărare etc. Se ocupă de kituri, coduri de bare, prețuri speciale, supercesiuni, discounturi de vânzare și cumpărare.

Dacă sunteți Marea Britanie, susțineți Schema Industriei Construcțiilor (CIS), inclusiv depunerea la HMRC. Salarizare, incluzând RTI (transmiterea datelor către HMRC), depunerea listei de vânzări CE și depunerea declarației de TVA (atât metoda veche, cât și noua metodă Making Tax Digital).

Printul și layout-urile HTML ale facturilor, declarațiilor, sfaturilor de remitere și comenzilor de cumpărare pot fi editate și / sau create noi. Software-ul este multi-valută, multi-utilizator, multi-departament, și multi-companie. Clienții și furnizorii pot fi împușcați prin poștă și prin poștă electronică.

Software-ul poate funcționa pe un singur PC sau pe mai multe PC-uri printr-o rețea locală sau printr-o rețea virtuală privată (prin internet), pe Unix / Linux (folosind Wine), poate fi chiar executată chiar de pe un stick de memorie USB , fiind extrem de portabil. Modulele opționale sunt, de asemenea, incluse în software-ul special pentru autotrade și cafenea / magazin.

Requirements: PC running Windows

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adminsoft Accounts on 7 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adminsoft Accounts Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (9 votes)
Good
Your rating
Your review