ChequePrinting.Net Software 4.7.2

ChequePrinting.Net Software 4.7.2

Developer's description
Published by ChequePrinting.Net on 17 Aug 2018

"Enterprise Software-ul de imprimare Cec"

ChequePrinting.Net este un nivel de întreprindere de verificare software de imprimare care oferă un mediu multi-user pentru a imprima și de a gestiona cecurile. ChequePrinting.Net oferă o imprimare completă de verificare care poate imprima toate elementele de control; includ beneficiarului, data, suma, A / C beneficiar Numai, purtător, etc Tu ești nu este nevoie de a scrie orice, doar să completați în software-ul și imprimați cecul. Verificarea este gata de a emite o dată semn. Software-ul oferă, de asemenea, sub formă bon de plată. Funcția de imprimare lot este un instrument convenabil, care vă permite să creați controalele și tipări o serie de check-in modul de lot. ChequePrinting.Net acceptă diferite tipuri de imprimante, laser, cu jet de cerneală și imprimantele matriciale.

Toate cecuri emise sunt ținute în evidența și enumerate în carnetul de cecuri. Controalele emise istorie pot fi urmărite cu ușurință. Puteți muta, de asemenea, pentru a-și-fro a revizui cecul emis.

Raportul de beneficiar și raport de cont vă dau toate detaliile despre cec emis. Rapoartele pot fi exportate în format HTML / PDF și pot fi, de asemenea, exportate în format Excel pentru analiza în continuare. Este simplu de a gestiona problema de controale în conformitate cu procedurile bancare.

ChequePrinting.Net vă permite să creați mai mulți utilizatori pentru a accesa software-ul. Există trei tipuri de utilizatori: Administrator, utilizator generală și Viewer. Mediul multi-utilizator permite diferite de utilizator pentru a accesa același set de date într-o bază de date centralizată.

Instrumentul built-in layout design vă ajută să construi orice aspect de verificare pentru a se potrivi cecul bancar. Dispunerea de verificare poate fi, de asemenea, actualizate de pe server. Puteți ajusta cu ușurință dimensiunea de orice elemente de control pentru a se potrivi cecul. Instrumentul layout design asemenea, vă permite să setați diferite data-format pentru verificări.

Requirements: No special requirements

What's new in this version: Provide storage for notes on back side of the cheque; Add Remarks field in Payee; Option to load Payee's Remarks to back side of cheque

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChequePrinting.Net Software on 17 Aug 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChequePrinting.Net Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review