EA Install 1.38

Developer's description
Published by EAInstall.com on 9 May 2019

"Instalator pentru MetaTrader Expert Advisors."

EA Install este un software pentru a genera un program de instalare pentru MetaTrader Expert Advisors. Are câteva caracteristici personalizate pentru funcția sa specifică: detectarea automată și instalarea în mai multe instalații MetaTrader, criptarea puternică, protecția împotriva numărului de serie, mecanismul anti-tamper, manipularea comenzilor rapide și dezinstalarea.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în valută care dorește să vă distribuie scripturile pentru comunitate sau o firmă de consultanță în valută care dorește să le dea clienților; Instalarea EA vă poate oferi script-urilor Expert Advisors o atingere profesională. Va fi confortabil pentru utilizatori să instaleze scenariile dvs. și va fi confortabil pentru a le distribui. Iată avantajele prin intermediul programului nostru de instalare:

- Puteți instala consultanții dvs. experți în mai multe instalații MetaTrader simultan.
- Abilitatea de a distribui în siguranță distribuitorilor dvs. prețioase pentru clienții dvs. folosind o criptare standard industry.
- Abilitatea de a adăuga protecție pentru numărul de serie pentru a vă asigura consultanții dvs. experți de la instalarea ilegală de către părțile nedorite.
- Abilitatea de a suprascrie setările MetaTrader cu privire la comportamentul său împotriva consultanților experți pentru a vă asigura că consultanții dvs. de experți lucrează în computerul dvs. client.
- Capacitatea de a împacheta mai mulți consilieri de experți și alte scripturi într-un singur fișier de instalare.
- Posibilitatea de a verifica și a instala numai o versiune mai nouă a fișierelor.
- Abilitatea de a încorpora un alt instalator în cadrul programului de instalare EA.
- Caracteristicile liniei de comandă (numai pentru versiunea profesională).
- Aplicații profesionale pentru consilierii dvs. experți: comenzi rapide în meniul de pornire, un program de dezinstalare accesibil din Panoul de control Windows, o comandă rapidă către pagina dvs. de pornire, acordul de licență, logo-ul companiei etc.

Ediția gratuită este pe deplin funcțională, nu expiră și nu poate fi utilizată în niciun proiect, fie personal, fie comercial. Professional Edition are unele caracteristici suplimentare față de Free Edition.

Requirements: Pentium 4 or better, 10 MB of Disk Space

What's new in this version: Small bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EA Install on 9 May 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EA Install Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review