PO Management Software 2.0.1.5

PO Management Software 2.0.1.5

Developer's description
Published by DRPU Software Pvt. Ltd Ghaziabad on 16 Oct 2010

"Instrumentul de gestionare a PO creează rapoarte de tranzacții"

Software-ul de afaceri pentru comenzi de achiziție este special conceput pentru a crea o înregistrare de primire pentru articolele de vânzare / cumpărare și pentru a genera rapoarte de tip diferite pentru monitorizarea performanței afacerii dvs. Software-ul de gestionare a PO-ului este util pentru toate tipurile de industrii, de la firme la nivel mic sau mare sau companie, pentru o gestionare eficientă a tuturor clienților, furnizorilor și informațiilor despre articole într-o manieră simplificată. Software-ul de afaceri de comandă este un instrument protejat prin parolă care restricționează toți utilizatorii neautorizați să acceseze configurația software-ului și să facă orice modificare în rapoartele de vânzări. Având o aplicație centralizată de organizare a aplicațiilor de vânzare pentru organizarea comenzilor, evită duplicarea vânzărilor și a detaliilor de cumpărare și generează detalii exacte ale comenzii de achiziție în câteva clicuri de mouse. Software-ul de gestionare a PO oferă facilități de recuperare și restaurare ușoare, astfel încât utilizatorul să-și retragă rapoartele pierdute din cauza condițiilor de pierdere a datelor diverse, cum ar fi avarierea de energie, atacul virusului, defectarea hardware-ului / software-ului etc. utilizatorii de afaceri, inclusiv automobilul care operează software fără nicio cunoștință tehnică anterioară. Software-ul de gestionare a PO este cel mai bun software de contabilitate cu capacitate de căutare avansată de a căuta rapoarte de vânzări și de cumpărare între intervalul de timp specificat. Instrumentul de gestionare a bazelor de date PO este util în generarea diverselor facturi electronice de vânzări, achiziții și alte rapoarte tipabile pentru a urmări detaliile generale ale tranzacțiilor de afaceri.
Caracteristici software:
* Software de facturare a comenzilor de achiziție îi ajută pe utilizatori să genereze rapoarte de intrare a datelor fără erori, folosind laptopul, computerul de computer etc.
* Software de gestionare a comenzilor de achiziție util pentru managerul de afaceri, contabil și alt utilizator de facturare pentru a gestiona detaliile de vânzare / cumpărare.
* Instrumentul de urmărire a comenzilor de vânzări evită duplicarea vânzărilor și a detaliilor de cumpărare și generează detalii precise despre comanda de achiziție.
* Aplicația de introducere a datelor ușor de urmărit funcționează cu ușurință în diferite sisteme de operare, inclusiv Win-7, Win-Vista etc.

Requirements: 512Mb RAM, 20Mb disk space, any Windows OS

What's new in this version: Added support to manage sale purchase order process

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PO Management Software on 31 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PO Management Software Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review